Закарпатець навмисне наїхав машиною на рідну сестру. Жінка померла

Співробітники Виноградівського відділення поліції за фактом умисного наїзду автомобілем марки «Mitsubishi Lancer» на п’ятьох місцевих мешканців проводять слідство. Внаслідок удару 34-річна сестра водія загинула, інші четверо отримали тілесні ушкодження. 

Працівники слідчого відділу Виноградівщини проводять розслідування за фактом умисного вбивства та порушення правил безпеки дорожнього руху, що  спричинило  потерпілим тілесні ушкодження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Як з’ясували поліцейські, 35-річний мешканець міста Виноградів, рухаючись на вулиці Космонавтів у районному центрі, на ґрунті неприязних  відносин умисно здійснив наїзд автомобілем на свою 34-річну рідну сестру. Поряд з жінкою на вулиці перебувало ще четверо місцевих жителів – співмешканець потерпілої та сусіди. Усі виноградівці внаслідок зіткнення з машиною отримали тілесні ушкодження середньої та легкої ступенів важкості. Жінка від отриманих  травм померла у реанімаційному відділені лікарні.

За фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115) та порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження (частина 1 статті 286) Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять розслідування.

У суді підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення зазначеної  суми виноградівець відпущений з-під варти за місцем свого проживання. У справі триває слідство.

zakarpatpost.net