Журналістів газети «Неділя Закарпатські новини» відзначено за високу професійну майстерність проведення міжнародного театрального фестивалю

Щороку 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.
День місцевого самоврядування був встановлений згідно з Указом Президента «Про День місцевого самоврядування» «…враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності…».

З нагоди цього свята в Ужгороді пройшло урочисте зібрання, під час якого в залі театру «Бавка» прозвучало немало щирих вітань з побажаннями міцного здоров’я, щастя, наснаги усім, хто працює на благо обласного центру Закарпаття, відстоює запити та інтереси Ужгорода.

Окрім цього, на заході кращих представників місцевого самоврядування та представників ЗМІ було нагороджено почесними грамотами та подяками.

Зокрема, за компетентне висвітлення життя міста у своїх матеріалах, активну участь у громадському житті Ужгорода, нагороду отримала журналіст «Неділі» та сайту zakarpatpost.net Марина Алдон.

Дуже приємно, що серед нагороджених, була і газета «Неділя Закарпатські новини», яка виступила співзасновником міжнародного театрального фестивалю «Монологи над Ужем».

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв вручив Почесні відзнаки за професійне проведення «Монологів» заслуженому журналісту України Тетяні Вашаргелі, театрознавцю, члену Національної спілки театральних діячів Олегу Зайцеву та Голові Редакційної Ради газети «Неділя Закарпатські новини» Михайлу Носі.

Нагадаємо, що наймасштабніший театральний фестиваль Закарпаття гучно пройшов у вересні цього року з участі театрів із Польщі, Словаччини, Румунії, Грузії, кращих театральні колективів з України.

За словами гостей та учасників, фестиваль пройшов на високому світовому рівні. Взагалі, творчий рівень «Монологів» – справді, неймовірний!

zakarpatpost.net