АНОНС. Мій наречений мене обікрав. Він був таким рідним, таким своїм! Я йому довірилася – до останнього подиху!

Я познайомилася з дивним хлопцем. Він був таким милим та таким лагідним, що я навіть не могла повірити, що подібні екземпляри ще існують в нашому житті. Я закохувалася у нього поступово – якщо спочатку ставилася до нього ще прохолодно, то вже через місяць не уявляла життя без цього чоловіка. Він був таким рідним, таким своїм! Я йому довірилася до останнього подиху! А він у відповідь розповідав найвідвертіші моменти зі свого життя, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Але дивним у ньому було навіть не це. Мій хлопець завжди ходив у темних окулярах. Пояснював, що в нього дуже поганий зір. І, здається, дуже цього соромився. Я докладала просто неймовірні зусилля для того, щоб він позбувся цих комплексів і повірив мені, що я кохаю його – навіть із цими недоліками.

Олег дуже мріяв про операцію. Операція могла б врятувати його зір, а обійшлася б вона у кілька десятків тисяч доларів. Олег сказав, що не може покликати мене заміж, адже його становище сьогодні досить безнадійне. Як він може утримувати сім’ю, якщо не має пристойної роботи?

Я запевняла його – нічого страшного в цьому немає. Але ж я бачила, що мій коханий стає дедалі сумнішим. Він казав, що дуже мріє одружитися зі мною, але не має права на цей  крок.  Принаймні, поки що.

Тоді я й зізналася йому, що відкладала гроші на квартиру, бо дуже мріяла жити колись у місті. У нас у селі була старенька хата, а я так хотіла мати своє гніздечко – бодай однокімнатну квартиру. Улітку кілька років поспіль я їздила на збирання кукурудзи на Вінниччину, підробляла ще й вишиванням – то якась сума в мене і назбиралася. Я помітила, що ці слова трохи обнадіяли коханого. Я запропонувала взяти ще й кредит, щоб можна було зробити йому операцію.

Його так розчулило це моє рішення, що він раптом почав цілувати мої руки, носити мене на руках. Казав, що коли цього літа йому зробилять цю операцію, то через місяць після цього ми зможемо побратися. А потім підемо разом за кордон на заробітки і заробимо на квартиру у місті.

Що відбувалося далі? Чому хлопець обманював дівчину? Як вона це зрозуміла?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 7 грудня.

zakarpatpost.net