Гороскоп на тиждень. 10 – 16 грудня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цього тижня особливу увагу потрібно звернути на робочі справи, а от вихідні – краще провести у колі сім’ї. Будьте спокійні і намагайтеся не конфліктувати з оточуючими. Не розтринькуйте гроші, незабаром вони вам знадобляться для більш важливих покупок.

ОВЕН

Цього тижня ви можете зробити необдумані вчинки, особливо це стосується фінансів. Деякі покупки будуть невиправдані і нанесуть суттєвої шкоди вашому бюджету. Тож намагайтесь радитися про власні витрати із близькими та не приймати серйозних рішень самостійно. До вас надійде дуже приваблива пропозиція щодо роботи. Якщо ви впевнені у ваших силах – погоджуйтесь. Для особистих стосунків та сімейного життя – цей тиждень дуже складний. Ви можете опинитися в центрі великої сварки.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень дуже сприятливий для вирішення питань, які пов’язані з нерухомість. Підписувати договори про купівлю-продаж чи оренду найкраще в першій половині тижня. Будьте максимально уважними та постійно консультуйтеся з професіонали. Відмовтесь від алкоголю та важкої їжі. Приємні несподіванки можливі в романтичній сфері. Приділяйте більше часу коханій людині та якомога більше часу проводьте разом.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви будете на піку своєї активності! На роботі у вас буде дійсно багато справ, але зі всіма ви впораєтесь та досягнете поставлених цілей. Головне – будьте пильними та якомога чітко формулюйте вимоги до інших працівників. Наприкінці тижня вам варто взяти додатковий вихідний, якщо така можливість є. В особистому житті на вас очікую великі та грандіозні зміни. Ви відчуватиме легкий страх та побоювання, але це марно – будь-які зміни матимуть позитивний характер.

РАК

Цей тиждень дуже сприятливий для навчання. Якщо ж ви давно мріяли піти на курси або навіть опанувати нову професію – кращого часу й не придумаєш. На роботі вам доведеться вчитися казати “ні” додатковим навантаженням. Вихідні проведіть за містом у компанії друзів. Є велика ймовірність, що ви познайомитесь з новими людьми і ці знайомства суттєво допоможуть вам у майбутньому. Проблеми з банками чи банківськими картками, які турбували вас останнім часом, нарешті завершаться.

ЛЕВ

Нудьгувати цього тижня вам не доведеться! На роботі ви будете проводити більше часу, ніж зазвичай, але це матиме позитивні наслідки для вашого фінансового положення. Не бійтеся нових викликів та завдань – вам буде під силу виконати навіть найскладніші завдання! Тиждень дуже сприятливий для вирішення питань, які пов’язані із майбутніми подорожами. В другій половині тижня варто подбати про купівлю квитків або ж бронювання житла. Є велика ймовірність потрапити на дуже привабливі пропозиції, які суттєво зекономлять ваш бюджет.

ДІВА

Цього тижня вас, як ніколи, будуть оточувати плітки. Найкращий спосіб з ними боротись – це ігнорувати та абстрагуватись. В інакшому випадку є ризик зруйнувати стосунки із близькою вам людиною. Ви будете відчувати моральне виснаження, яке саме собою не мине. Відмовтесь від додаткової роботи, за можливості візьміть собі додатковий вихідний та присвятіть час лише собі. Уникайте спілкування з людьми, які вам не подобаються або викликають у вас негативні емоції. На вихідних проведіть час в оточенні лише найближчих вам людей.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам потрібно закрити та завершити усі справи, які накопичилися протягом останнього часу. Будьте обачні з фінансами, адже ваше матеріальне становище досить нестабільне. Не робіть спонтанних покупок, особливо тих, які перевищують норму ваших витрат. В другій половині тижня на вас очікують конфлікти на роботі. Прийміть власну помилку та негайно виправтесь. Якщо ж почнете конфліктувати, то це принесе негативні наслідки – можлива навіть втрата роботи. Тож зберігайте спокій і не влаштовуйте скандалів перед колегами та начальством.

СКОРПІОН

Весь тиждень досить складний для ваших особистих стосунків – вас не буде покидати почуття, що ваші взаємини зайшли в глухий кут. Для того, щоб розібратись з цим – вам потрібно відпочити на самоті та зосередитись на своїх почуттях. Інакше пригнічений стан буде переслідувати вас дуже довго. Будьте обережні зі своїми фінансами та не витрачайте заощадження без зайвої на то потреби. Не беріть гроші в борг та не позичайте самі, адже це може обернутись великою сваркою у майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня вам доведеться боротися із своєю надмірною самовпевненістю. Майте на увазі, що самостійно ви не впораєтесь із складними завданнями на роботі. Колеги вам допоможуть, якщо ви тільки про це попросите. Вдома зверніться за допомогою до вашої коханої людини, інакше втомлюватись ще більше. Ближче до кінця тижня вас очікують серйозні зміни у стосунках – ви перейдете на новий щабель. Тож будьте готові до приємних сюрпризів.

КОЗЕРІГ

Тиждень сприятливий для домашніх справ, а також переїзду. Прибирання, купівля елементів інтер’єру та навіть зміна підлоги – це все вам під силу і результат буде вас радувати ще дуже довго! Обов’язково попросіть про допомогу, адже надмірна втома не принесе хороших результатів. Другу половину тижня потрібно присвятити навчанню та саморозвитку. Вихідні найкраще провести на свіжому повітрі разом із друзями.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень дуже сприятливий для ваших фінансів. Ймовірно, ви отримаєте чимале грошове надходження або ж вам повернуть борг. Також на вас очікують приємні новини на роботі. Не бійтесь проявляти ініціативність та брати на себе виконання складних завдань. Саме завдяки ініціативності та наполегливості ви можете досягти підвищення або й зовсім зміните місце роботи.   А от в особистому житті все буде не так гладко – можливі сварки та конфлікти. Не допускайте втручання родичів у ваше життя, бо від цього конфлікт лише загостриться.

РИБИ

Щодо фінансів цього тижня вам потрібно бути максимально уважним. Перевіряйте детально рахунки. Також будьте уважні з покупками в Інтернеті – можливі збої та плутанина. В особистому житті у вас можуть бути неприємні сварки та конфлікти через те, що ви мало часу проводите вдома. Друга половина тижня сприятлива для вирішення складної роботи, яка пов’язана із паперами. Вихідні краще провести в кругу близьких другів та відмовитись від шумних компаній.

zakarpatpost.net