АНОНС. Падло, я тебе і так доб’ю, ти мені вже всі нерви з’їв. Ужгородець після п’янки зарізав сина кухонним ножем

Сусіди настільки звикли до скандалів, що навіть не реагували на крики по допомогу

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Після розлучення з дружиною ужгородець повернувся жити до батьків. Там його і спіткала смерть. Конфлікт батька з сином закінчився різаниною. Коли приїхала поліція, руки чоловіка були в крові, а тіло вбитого лежало в під’їзді у трьох метрах від дверей квартири, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Як повідомили у поліції, 56-річний чоловік одразу зізнався, що він вбив 32-річного сина. Також він розповів, що під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка. Тоді він схопив ножа та наніс своєму сину декілька ударів в ділянку грудної клітини та в спину. Хлопець ще намагався втекти від батька, вибіг у коридор загального користування, але далі впав і знепритомнів. Там його і знайшли медики, щоправда, вже мертвим.

Напад чи захист?

Тож що насправді відбувалося в ужгородській квартирі тієї фатальної ночі 1 листопада?

Конфлікт виник приблизно о 20:30. Між Іваном та його сином Мирославом (із етичних міркувань імена замінено) вже протягом  тривалого часу стосунки були напруженими. Але чому батько встромив кухонний ніж прямо в серце сина?

У судовому засіданні Іван розповів, що його Мирослав після розлучення став агресивним, вживав спиртне, часто вчиняв сварки та бійки. Так, напередодні, 30 жовтня, коли  він повернувся додому, дружина сказала, що Мирослав ображав її, погрожував убити через те, що вони (тобто батьки) пішли в поліцію і написали заяву з проханням вжити щодо нього відповідних заходів.

«Того вечора  близько 20 години до мене в кімнату зайшов син та почав скандалити, навіщо ми з його матір’ю були в поліції. Я намагався уникнути конфлікту та хотів піти, але Мирослав наздогнав мене на кухні, звалив на землю та почав бити. Розуміючи, що син є значно сильнішим, я з метою захисту схопив зі столу якийсь предмет, на той момент навіть не розумів, що це ніж, та наніс йому кілька ударів. Він знаходився до мене спиною. Востаннє штурхнув його ножем тоді, коли він розвернувся до мене передом. Скільки саме разів ударив його, не пам’ятаю. Після цього син самостійно попід стіною вийшов у коридор, а я залишився в квартирі», – зазначив він.

Що розповіли на суді свідки? Чому Іван змінив позаання? Який вбивця отримав вирок?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 7 грудня.

zakarpatpost.net