Владика Мілан Шашік потрапив до сотні впливових закарпатців 2018 року

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у розділі «Духовність» друге місце після Наталії Петій-Потпчук посів Єпископ Мукачівський Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік.

“Він є самим втіленням стабільності і незмінності курсу, зумовленого давнім життєвим вибором – нести людим слово правди і віри. Поєднує всі амплуа, які тільки можуть бути у єпископа: проповідник, місіонер, порадник, критик, зазисник, полеміст, миротворець – цей список можна продовжувати до нескінченності. За часи свого єпископства владика освятив 150 храмів і каплиць, висвятив понад 160 священиків, провів тисячі служб, дав десятки (якщо не сотні) інтерв’ю, започаткував і регулярно присуджує дві премії (для журналістів й істориків), провів десятки офіційних візитацій у різні кінці величезної єпархії”, – пишуть про нього автори видання.

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net