Унікальний досвід ОТГ. Іван Погоріляк став одним із сотні найвпливовіших людей Закарпаття

 

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у розділі «Самоврядність» шосту сходинку посів міський голова Перечина Іван Погоріляк, людина цілеспрямована, рішуча, готова відповідати за свої слова, підприємлива, справжній  закарпатський ґазда.

“Є в натурі перечинського мера щось від тамтешніх опришків – таких самих незламних, завзятих і здатних відроджуватися. Не можна сказати, ніби у великих міст – великі проблеми, а у малих містечок – маленькі. Всі мають своє коло проклятих питань, які доводиться вирішувати повсякчасно. І. Погоріляк робить це системно, наполегливо і послідовно, створюючи у Перечині нові туристичні родзинки, забезпечуючи містянам нові робочі місця, оновлюючи комунальну інфраструктуру. Одним словом, він вливає нове вино у старі міхи, але водночас зміцнює і їх самих. З кожним роком Перечин стає усе привабливішим, не втрачаючи нічого зі свого традиційного шарму”, – написали про нього видавці.

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net