Гороскоп на тиждень. 17-23 грудня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цей тиждень пройде досить напружено, з’явиться багато неочікуваної роботи. Більшість часу ви присвятите саме службовим справам. Можливі далекі відрядження, укладання нових контрактів. Але не всі вони можуть виявитися вдалими. Якщо є можливість, перенесіть перемовини на січень. Також можливі неочікувані витрати. Можливо вам доведеться робити подарунки. Будьте готові до цього. Плануйте бюджет розумно. Близькі потребують вашої уваги. Хоча б вихідні проведіть із людьми, що так чекають на вашу присутність.

ОВЕН

Овни будуть цього тижня на коні. До вашої думки прислухатимуться всі. Так що сміливо диктуйте умови гри, зараз зірки цьому сприяють. Можете просити підвищення заробітної плати. Керівництво охоче піде вам назустріч, адже знає, що ви на це давно заслужили. У особистих стосунках також все буде добре, але не будьте надто запальними, умійте стримати пил, аби в домі панувала атмосфера миру і любові. Суботу-неділю, якщо є змога, поїдьте на природу. Холодна погода не повинна бути завадою. Бувайте більше на свіжому повітрі і правильно харчуйтеся.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці будуть зайняті обмірковуванням майбутніх покупок. Більшість часу ви проведете в думках. Навіть робота для вас стане другорядною. Ви плануєте в голові бюджет, підраховуєте витрати. Можливі серйозні капіталовкладення, можете придбати нерухомість або автомобіль. Також дбайте про здоров’я. Якщо не має часу на спортзал, то хоча б більше ходіть пішки. Прогулянки сприятимуть покращенню як настрою, так і самопочуття. Вихідні також бажано присвятити не лежанню на дивані. А активному відпочинку.

БЛИЗНЮКИ

Щоб вирішити накопичені робочі проблеми, зверніться до колег. Несподівана пропозиція може виявитися вигідною, але не пропустіть свій шанс, питаючи у всіх поради. Можливо навіть ви зміните роботу. Вам можуть запропонувати дуже вигідну посаду із хорошою зарплатнею. Але все ж більшість думок займатиме не робота, а особисті стосунки. Вам хочеться любові і всі прагнення ви спрямовуєте на це. Вам здається, що зараз саме час розпочати життя з чистого аркуша. Але не поспішайте, розберіться краще в собі і тільки так приймайте обмірковане і сміливе рішення.

РАК

Умови та обсяги роботи будуть постійно змінюватися, можливий конфлікт з керівництвом. Самотні ризикують зв’язатися з непорядною людиною, яка переслідує меркантильні цілі. Сімейним належить перевірка на міцність. Не конфліктуйте без приводу, обговоріть спільні з партнером плани. На цьому тижні добре обмірковувати спільні покупки, розробляти маршрут майбутньої поїздки, займатися облаштуванням житла або пошуком нового. Шкіра потребує особливого догляду. Відвідайте салон краси.

ЛЕВ

Ваше завдання – пристосуватися до нових обставин. Покладайтеся на інтуїцію, через довгі роздуми є ризик втратити шанси. Фінанси в порядку. У самотніх відносини можуть не скластися. У сімейних можливі конфлікти. Матимете можливість збільшити дохід. Попереду багато поїздок, що викличе невдоволення близьких. Вірогідні великі придбання: техніка, меблі, авто. Бережіться травм. Будьте обережні за кермом.

ДІВА

На цьому тижні на вас чекає дуже багато роботи. Доведеться закінчувати справи, які ви розпочали раніше, до того ж додадуться нові. Можливі великі витрати в середині тижня. Однак витрачені гроші швидко повернуться. Можливі сімейні конфлікти через неуважність партнера. Мінімізуйте навантаження на очі і не затягуйте з візитом до окуліста. Також думайте більше про відпочинок, висипайтеся, більше проводьте часу на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ

У вашому житті зараз можливі несподівані зміни. Багатьом вдасться знайти роботу, яка відніме багато часу, але дасть високий дохід. На це ви зважитеся легко, без особливих роздумів, адже гроші для вас на даному етапі життя мають важливе значення, та й змінювати вам завжди щось цікаво. У сімейному житті потрібно йти на поступки. До партнера ви трохи охололи і стали досить неуважними, не провокуйте конфліктів. Зі здоров’ям теж можуть бути проблеми. При головних болях слід змінити обстановку.

СКОРПІОН

Ви занадто багато працюєте і зовсім себе не шкодуєте. Звісно, у вас є ціль і ви намагаєтеся всіма силами до неї дійти, але пошкодуйте свій організм, дайте йому хоч трохи відпочити. Не виключені нездужання і простудні захворювання. Можливий поганий настрій через матеріальні труднощі. Доведеться звертатися за допомогою до друзів. В кінці тижня виникнуть нові можливості заробітку. У сфері особистих стосунків зараз тихо, без особливий спалахів як пристрасті, так і гніву.

СТРІЛЕЦЬ

Період подарує дружбу з досить впливовими людьми. Можливо, вони посприяють просуванню вашої кар’єри. З фінансами зараз трохи скрутно, тому ретельно плануйте на що витрачати кошти, відмовтеся поки що від дорогих покупок, на всі свій час. Самотні займуться пошуками партнера, але не варто погоджуватися на будь-які тривалі стосунки. У вас все попереду і наступний рік обіцяє багато нових романів.

КОЗЕРІГ

Тиждень виявиться досить вдалим, зможете жити собі на втіху. Зараз ваш фінансовий стан іде на покращення, можливі несподівані грошові сюрпризи з боку тих людей, на чию підтримку ви зовсім не сподівалися. Також украдені цього тижня контракти принесуть у майбутньому великі дивіденди. Очікується багато цікавих знайомств та інших приємних подій. У тому числі і хороший відпочинок. Можливо, буде далека, але надзвичайно цікава поїздка.

ВОДОЛІЙ

У всіх сферах життя важливо проявити ініціативу і натиск. На роботі доведеться доводити професіоналізм, в любові – відданість. Колеги можуть багато від вас просити, будьте мудрими і не йдіть на поводу обставин. Включіть логіку й інтуїцію. Прийняті вами рішення будуть правильними. А от до партнера не будьте настільки прискіпливими. Дайте йому трохи часу, аби розібратися в собі і самостійно вирішити. Яким шляхом іти. Варто уникати емоційних навантажень, вони негативно діють на нервову систему.

РИБИ

На роботі колеги можуть бути надто прискіпливими до вас, вимагати неможливого. Не варто ризикувати в цей період, просто пропустіть більшість інформації повз вуха. Із часом усе вгамується. Можете потрапити в незручне становище, втратити велику суму і посваритися з близькими людьми. Однак не все буде у вас так уже й погано. Цей тиждень подарує Рибам красивий роман з продовженням. Ви будете захоплені почуттями і літатимете на сьомому небі від щастя.

zakarpatpost.net