Гороскоп на 16 грудня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогоднішній гороскоп буквально створений для того, щоб провести день якнайдалі від будинку!

Сьогодні тяга до пригод і адреналіну в крові здатна внести помітні корективи у ваші плани: може виникнути раптова ідея обзавестися новими знайомствами або новими враженнями. Будь-які види відпочинку на природі або в новому для вас місці – від сімейного пікніка і заняття активними видами спорту до поїздки на екскурсію – будуть як ніколи актуальні. Зірки обіцяють принести масу позитиву, але разом з тим дня не схиляє до дипломатичності, так що стережіться суперечок на порожньому місці.

ОВЕН

Сьогодні мало не з самого ранку Овна очікує аврал. Йому слід приготуватися до того, що протягом дня ні хвилини не вдасться посидіти, склавши руки. Головне, щоб Овен не почав хапатися за всі справи одночасно! Щоб не розтратити сили даремно, зірки гороскопу радять діяти стрімко, але без суєти. Все одно енергії не вистачить на все.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні запорукою успіху в справах Тельця буде його вміння самому взяти те, що йому належить по праву. Не варто чекати, що хтось раптом помітить його заслуги або піде назустріч: це утопія. Сьогодні – день тих, хто нагадує про себе, проявляє наполегливість, тобто діє. Можливо, комусь із навколишніх здасться, що Телець діє переважно йому на нерви – що ж, чому б і ні? Зате сьогодні Телець не упустить свого, і його проекти вже точно не залишаться без уваги.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюків очікує день, про які зазвичай говорять: «Справа йде на лад». Вони будуть знаходитися в стані гармонії і рівноваги, в якому без надриву вирішуються практично будь-які завдання. Можливо, оточуючим здасться, що Близнюки взагалі не докладають жодних зусиль, однак насправді вони просто здатні сьогодні добре організувати свій час: другорядні справи Близнюки відкладуть убік, а важливі – спокійно вирішать протягом дня.

РАК

Сьогодні Рак буде подібний до Юлія Цезаря, якому блискуче вдавалося робити одночасно кілька справ! День наділяє Рака такими якостями, як енергійність, гострий розум і, головне, швидкість – завдяки їм, він здатний сьогодні побити всі рекорди! Оточуючим залишається тільки заздрити: сьогодні навіть якщо Рак візьметься за три завдання відразу, він зуміє отримати відмінний результат!

ЛЕВ

Сьогодні у Льва буде дивовижна здатність відчувати потенціал і прибуток там, де інші не бачать ніякої перспективи. Завдяки своєму чуттю, він здатний навіть безнадійні, запущені проекти обернути для своєї вигоди! Зірки гороскопу радять Льву сьогодні використовувати цей талант для того, щоб витончено «розрулити» найскладніші питання. Ну а потім з повним правом насолоджуватися подивом на обличчях оточуючих.

ДІВА

Сьогодні Діва буде відчувати справжній прилив енергії і сил! Її рішучості, наполегливості і енергійності в справах можна тільки позаздрити. Однак в той же час день схиляє її до різкості і безапеляційності, а її рішення далеко не завжди можуть бути добре обдумані. Саме тому зірки гороскопу сьогодні радять Діві щоб уникнути помилок сім раз відміряти, перш ніж рубати з плеча. Керуючись цим нехитрим правилом, Діва не помилиться!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам в справах слід бути якомога уважнішими – особливо при роботі з цифрами, грошима, документами та взагалі у всіх сферах, де їх хоча б теоретично може очікувати підступ. День схиляє до неуважності, через що є великий ризик щось прогледіти або зрозуміти не так, як потрібно. Тому порада проста: будьте пильні, читайте все, що написано дрібним шрифтом і навіть між рядків! Інакше вашою довірливістю і неуважністю сьогодні хтось скористається.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон, незалежно від свого життєвого і професійного досвіду, має шанс дізнатися щось абсолютно нове для себе. Це може бути пов’язано з його роботою, захопленнями або ж з найближчим оточенням. Що ж, вчитися ніколи не пізно, тим більше що гороскоп сьогодні саме до цього і схиляє Скорпіона. Зірки радять йому тримати очі і вуха відкритими для надходжень у них інформації – це збагатить Скорпіона новими знаннями.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу дають Стрільцю парадоксальну пораду: не вкладати всю душу в те, чим він займається. Навіть якщо Стрілець – палкий ентузіаст своєї справи, сьогодні йому краще працювати в автоматичному «конвеєрному» режимі, підходячи до вирішення завдань з чисто технічної сторони. «Не ускладнюй!» – девіз сьогоднішнього дня. Справа в тому, що будь-які спроби Стрільця повноцінно включитися в роботу чи щось поліпшать, а ось збити з пантелику можуть. Що ж, іноді чим простіше, тим краще, і сьогодні – саме такий день.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг буде легко знаходити з оточуючими спільну мову. Завдяки своїй комунікабельності, Козеріг зможе швидко залагоджувати справи, на які в інший час він витратив би весь дар свого красномовства – причому без гарантії результату. Так що не втрачайте час, Козероги! Розкажіть всім навколо про свої ідеї, заручайтеся підтримкою – і ви здивуєтеся тому, як швидко і легко, виявляється, можуть просуватися найсерйозніші справи.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Водолію відмінний день для просування і запуску будь-яких проектів! Його позиції сильні, а потенціал видно неозброєним оком. Посвятивши оточуючих в свій план, Водолій здивується тому, скільки у нього знайдеться прихильників! Якщо ж він запустить новий проект, його чекають чудові перспективи. Іншими словами, Водоліям сьогодні дається шанс зробити щось, що закладе основу його майбутнього благополуччя. Тому зосередьтеся на головному. Не треба витрачати цей день на дрібниці.

РИБИ

Сьогодні Рибам буде складніше, аніж зазвичай формулювати свої думки. Якщо раптом буде потрібно викласти їх на папері, невиразності фраз Риб позаздрить сам Нострадамус! Зате їм прекрасно буде вдаватися все, що потрібно робити руками, а не головою. Так що зірки гороскопу сьогодні радять Рибам в переносному або навіть в прямому сенсі засукати рукава. Зробіть те, що ви можете робити «на автоматі» або займіться фізичною працею. Повірте, це не так уже й страшно, а іноді і зовсім буває корисно.

zakarpatpost.net