25-річний чоловік, ув’язнений в тілі 12-річного юнака через рідкісну хворобу, живе постійним болем, і ніхто не вірить в його справжній вік

 «Я ненавиджу хлопчика в дзеркалі» 

25-річний Томаш Надольски страждає рідкісним захворюванням Фабрі через що має вигляд малого хлопчика.

Томаш Надольски з Польщі страждає таким рідкісним генетичним захворюванням, як хвороба Фабрі, пише thesun.co.uk.

Він каже: «Мені 25 років, я хотів би виглядати, як дорослий чоловік свого віку. Я ненавиджу цього хлопчика, якого бачу кожного дня у дзеркалі, бо це не я».

Проблеми у Надольски почалися, коли йому було сім років, і почало нудити після кожного прийому їжі, а також почалися постійні болі в животі, руках та ногах.

Він згадував, що друзі в школі глузували з нього, і дражнили Скелетом з Аушвіца.

Лікарі довго не могли розібратися в тому, що з ним не так, гадаючи, що проблеми хлопця скоріше психічні, ніж фізичні.

Томаш додав: «Мої батьки були розгублені. Вони бачили, що зі мною відбувається щось не те, але вірили лікарям, які стверджували, що я психічно хворий і мені просто треба більше їсти».

Хвороба Томаша вплинула на стосунки з родичами, оскільки вони все ще ставляться до нього, як до дитини, через його зовнішій вигляд.

Він каже: «Коли я вдома, я просто сиджу у своїй кімнаті і проводжу час на смоті. Я відчуваю себе самотнім, мені бракує підтримки від своєї сім’ї. І так триває уже протягом багато років.

«Ця хвороба знищила наші сімейні відносини».

Він також додає, що хвороба впливає і на його повсякденне життя, оскільки люди відмовляються прийняти його справжній вік.

«Зі мною часто трапляються прикрі ситуації. Коли я показую посвідчення особи в офісі або коли мене зупиняє поліція, мене звинувачують в тому, що мої документи підроблені.»

Захворювання Фабрі, яке може мати негативний вплив на різні частини тіла, включаючи нирки, серце і шкіру, виникає внаслідок накопичення певного типу жиру, що називається глоботріаозілцерамід, у клітинах організму.

На щастя, виробник дорогих ліків від цієї хвороби погодився надати йому препарат безкоштовно.

Томаш отримує приблизно 177 євро в місяць, тоді як ліки коштують майже 190 000 євро на рік.

zakarpatpost.net