Назвали найдорожчий і найцікавіший лот всезакарпатської акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято»

Денис Ман розповів про найцікавіші, найдорожчі лоти аукціону «Купи зустріч – подаруй дитині свято» і що за 10 років вразило волонтерів найбільше

Під кінець року зазвичай ми підбиваємо підсумки зробленого, а ще, враховуючи наближення Різдва, починаємо замислюватись над тим, що доброго ми зробили для інших. Традиційно до свята Миколая на Закарпатті прошов благодійний аукціон «Купи зустріч – подаруй дитині свято».

Його ідейним натхненним, організатором та справжнім двигуном є директор департаменту економічного розвитку торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

Хто був найцікавішим учасником за всі роки?

Цікавими учасниками є всі без винятку. Для кожного окремо взятого із нас це може бути як популярна людина, так якийсь гурт, так і політик. Але минулого року ми продали зустріч із так званим таємним лотом – Валентином Штефаньо. До моменту завершення аукціону ніхто не знав, хто ж виявиться тим цікавим учасником. Така кількість людей пройшла за 10 аукціонів, що виокремити когось одного я не можу.

За яку максимальну суму вдавалося продати лот?

Поки що це 10 тис грн. – три волонтерки з Мукачева.

Зараз яка найбільша ставка і за кого?

Найдорожчий лот цьогоріч – це шоумен і телеведучий Олександр Педан. Зустріч із ним придбали за 3790 грн.

Зараз хто з відомих людей став учасником аукціону? Їх, напевно, чимало…

Ми тішимося всім, хто долучився. Їх цьогоріч було понад 1000 учасників. І правда серед них чимало відомих закарпатців і не тільки, зокрема Римма Зюбіна, народні депутати Роберт Горват і Валерій Лунченко, голова та депутати обласної ради, мер Ужгорода, велика кількість журналістів, Майкл Щур, гурт Рокаш, навіть цілі родини брали участь в аукціоні. Є поліцейські. Раді студентам, які свідомо обрали цю акцію, аби долучитися до збору коштів на потреби діток, які не мають належних умов для життя і розвитку. Наша акція виконує ще й виховну функцію – формування соціально відповідальної молоді. Хоча акція в цей час перестала бути суто молодіжною, як це було в перші 4-5 років.

Повне інтерв’ю читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини» від 21 грудня.

zakarpatpost.net