Назвали найнебезпечніші професії минулого місяця

У листопаді професією з найнебезпечнішими умовами праці була професія водія. За місяць зафіксували 8 травм.

Водіям з небезпечними умовами праці надається додаткова відпустка. Це 28 днів для тих, хто за кермом навантажувача. Для водіїв електро- та автовізка на роботах з розливання металу та на шлакових відвалах виділяють додатково 14 днів відпустки. Водії на виробництві можуть отримувати від 4 днів додатково залежно від цеху, пише gazeta.ua з посиланням на Olx.ua.

У 3 кварталі 2018 року водії з небезпечними умовами праці у середньому мали 15 тис. грн у місяць. Водночас працівники сфери транспорту виявилися найбільш затребуваними в Україні після торгових фахівців. Великий попит на них і за кордоном. Там готові платити понад 1 тис. євро.

Автор: olx.ua
Найнебезпечнішою є професія бетоняра. У місяць йому у середньому платять 17,5 тис. грн.
Найнебезпечнішою є професія бетоняра. У місяць йому у середньому платять 17,5 тис. грн.

Ще однією професією з небезпечними умовами став електромонтер. Для них держава виділила додаткових 14 днів відпустки. Електромонтери у середньому отримують 11 тис. грн зарплати.

Небезпечною також є професія бетоняра. У місяць він у середньому отримує 17,5 тис. грн. Бетоняри, зайняті на дробильних цехах, можуть відпочити додаткові 2 тижні.

Крім того, небезпечні умови праці для слюсарів. Їм платять 10 тис. грн зарплати. На більшості підприємств їм надають ще 14 днів відпустки.

Вантажник гірничорудної промисловості також увійшов до рейтингу небезпечних робіт. У 3 кварталі їм платили у середньому 7 тис. грн. Зазвичай у галузі гірничодобувної промисловості надають додаткових 14 днів відпустки.

Крім надання додаткової відпустки, на підприємствах з важкими, шкідливими та небезпечними умовами праці роботодавець повинен видавати спецодяг, миючі та знешкоджуючі засоби. Для деяких видів працівників передбачений медичний огляд, його оплачує підприємство.

Нагадаємо, що якщо ви шукаєте роботу або працівників, допомогти вам може газета «Робота та навчання».

Серед  актуальних оголошень є пропозиції як із Закарпаття, інших областей  України, так із-за кордону. На сторінках видання містяться оголошення про пошук та пропозиції роботи.

Газета «Робота та навчання»

Також пропонуємо унікальні можливості для тих, кому потрібні працівники — приймаємо оголошення та рекламу одночасно у три провідні закарпатські газети: «Закарпатські оголошення»,  «Наш Ужгород» і «Робота та навчання»».  Адже це – дуже зручно та вигідно!

Із питань розміщення реклами та оголошень звертайтеся:

м. Ужгород, пл.  Корятовича, 2.

Телефони: 61-99-99, (050) 222-50-50, (097) 9-800-800

E-mail: zo@ogoloshennya.net

Завжди раді Вам допомогти!

Крім того, шукайте та знаходьте роботу на закарпатському сайті оголошень

ogoloshennya.net – закарпатський сайт оголошень та реклами.

На сайті можна безкоштовно подати оголошення про пошук чи пропозицію роботи, наявні вакансії, послуги репетитора чи додатковий підробіток.

На сайті ogoloshennya.net щодня з’являються нові оголошення на різноманітну тематику, які переглядають користувачі з усієї України, а також із країн Європейського Союзу та США.

Отже, якщо вам потрібно знайти роботу чи підібрати персонал, знаходьте потрібних вам людей на сайті ogoloshennya.net.

Подавайте оголошення і насолоджуйтесь успішним результатом.

Подати оголошення легко і просто.

Також ви можете замовити рекламу на сайті ogoloshennya.net.

Детальна інформація за тел.: (050) 222-50-50, або (067) 666-90-90.

 zakarpatpost.net