Чому закарпатські чоловіки шукають несварливих жінок

zakarpatpost.net проаналізував рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять сотні листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже тисячі наших земляків.

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що навпаки їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

zakarpatpost.net спробував проаналізувати, яким чоловікам та жінкам надають перевагу закарпатці.

Що ж хочуть бачити в обраниці закарпатці? Передусім – порядність, відданість, чесність, а також дуже багато хто ставить вимогу – не схильність до повноти. Загалом зовнішність жінки для чоловіків важлива, бо в деяких листах вказано й те, якого зросту повинна бути партнерка, що вона має бути охайною, симпатичною.

Також чоловіки приділяють увагу і характеру жінок, їх цікавлять здебільшого спокійні, врівноважені, ніжні, серйозні, а також не сварливі обраниці.

Проте, на відміну від жінок, здоров’я партнера для чоловіків ключового значення не має, бо цей критерій майже ні в кого не зазначений.

Цікаво, що великі кулінарні таланти так само не так уже й важливі для чоловіків, як думають жінки. Більше значення для багатьох має те, аби вона була інтелектуально розвиненою і в нього було з ким поспілкуватися. У багатьох листах вказано, що чоловік шукає розумну жінку.

Більше про пріоритети закарпатців при знайомстві читайте на сайті zakarpatpost.net незабаром.

zakarpatpost.net