Гороскоп на 19 грудня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Нині зірки гороскопу обіцяють, що інтуїція і творчий потенціал досягнуть свого піку.  Те, що в інший час вимагає від вас великих зусиль, сьогодні може даватися з легкістю.

 

Це відноситься і до навчання, і до роботи, і до наукової творчості. Однак разом з тим день передбачає пасивність, що межує з апатією. Високий творчий потенціал може увійти у вас в протиріччя з небажанням цей потенціал реалізувати, так що якщо ви хочете досягти якихось результатів, порада: зберіть в кулак всю свою волю!

ОВЕН

Сьогодні Овен повинен тримати свою лінію и йти вперед, незважаючи на перешкоди! Можливо, на своєму шляху він зустріне опір або навіть відкриту протидію. Прохання Овна оточуючі можуть не розчути, ідею зарубати на корені, а пропозицію – бойкотувати. Однак зірки зодіаку кажуть, що якщо Овен сьогодні не здасться, то рано чи пізно досягнете своєї мети. Вірте, успіх у ваших руках і все у вас вийде!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю потрібен потужний стимул для того, щоб нормально виконувати заплановані справи. Без цього він здатний лінуватися весь день.

Стимулом же, що допомагає Тельцю сьогодні мобілізуватися, може послужити що завгодно: аврал, обіцянка прибутку, допитливість або будь-яка інша зацікавленість Тельця в результаті. На лихий кінець, роль такого ось стимулу може зіграти страх викликати чийсь гнів: це швидко поверне Тельцю бадьорий настрій і змусить мобілізуватися.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам буде корисна хороша трудотерапія – навіть незважаючи на те, що самі вони можуть мати іншу думку з цього приводу. Їх активність і енергія, на жаль, не на висоті, однак, взявшись за роботу, вони швидко це виправлять. День наділяє Близнюків пасивністю і навіть лінню, так що, пустивши все на самоплив, вони ризикують до вечора клювати носом. Якщо ж Близнюки сьогодні змусять себе здригнутися і взятися за справи, то не пошкодують: день пройде насичено і цікаво.

РАК

Сьогодні Рак протягом дня може періодично витати в хмарах, проте ситуація буде повертати його з небес на землю. Від Рака буде потрібно не тільки швидко і чітко виконувати свої звичайні обов’язки, а й стежити за мінливою обстановкою і за реакцією оточуючих. Якщо Раку вдасться втягнутися в активний режим, його день пройде дуже продуктивно. Якщо ж він сьогодні так і не зможе, відкинувши мрійливість, зосередитися на справах, не уникнути помилок і збоїв.

ЛЕВ

Сьогодні Льву буде дуже важко зосередитися! Протягом усього дня він буде досить неуважний і схильний відволікатися з будь-якого приводу. Можливо, голова Льва буде забита купою дрібних турбот, а може бути, приємними думками про майбутню відпустку, однак в результаті за сьогоднішні Лев, швидше за все, встигне зробити куди менше звичайного. А ті справи, що все ж будуть зроблені, йому варто перевірити ще раз двічі: в них можуть украстися помилки.

ДІВА

Сьогодні зірки гороскопу радять Діві присвятити переговорам, а також усьому, що з ними пов’язано. Якщо у неї заплановано обговорення важливих питань, варто зробити це саме сьогодні – буде легше знайти компроміс. Якщо ж робота Діви не пов’язана з керівництвом, посередництвом, роботою з клієнтами тощо, сьогодні їй варто знайти час для залагодження найделікатніших питань з оточуючими. Повірте, в цьому плані день здатний творити справжні чудеса!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам не варто сподіватися тільки на себе – їм може знадобитися чиясь порада або допомога. Можливо, вони будуть занадто завалені справами, і їм доведеться передоручити частину справ комусь. Якщо ж Терези не знають, що робити, не потрібно соромитися звернутися за консультацією. Сьогодні тільки спираючись на інших людей – на їхнє добре ставлення, професіоналізм, досвід, зв’язки – Терези зуміють уникнути помилок і виконати те, що задумали.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон раптом відчує в собі лідерські задатки. І не без підстав – день дійсно схиляє його до того, щоб приймати рішення і брати на себе відповідальність за них. З одного боку, це зробить Скорпіона хорошою мішенню для недоброзичливців. З іншого ж, якщо рішення Скорпіона будуть продуманими і зваженими, у нього є шанс сьогодні показати відмінний результат. А заодно посоромити заздрісників і конкурентів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні протягом дня Стрілець несподівано може відчути, що він щось випускає з уваги. Можливо, він не в курсі якихось подій, які відбуваються навколо, або ж не володіє всією інформацією в справах, за які взявся. Так чи інакше, в цьому немає нічого страшного. Неможливо бути в курсі всього, тому сьогодні Стрільцеві варто розслабитися і зосередитися на тому, що він знає точно, тобто на звичайних поточних питаннях.

КОЗЕРІГ

Сьогодні ситуація в цілому обіцяє складатися для Козерога чудово, причому без особливих зусиль з його боку! Що ж, життя – не математика. У ній є такі фактори, як «везучесть», «успішність», і сьогодні Козеріг має шанс в цьому переконатися. Колесо Фортуни здатне піднести його на самий верх, підносячи приємний сюрприз за сюрпризом. А ось до недоброзичливців Козерога удача, навпаки, загрожує обернутися спиною. І це теж, погодьтеся, приємно.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні замість того, щоб зануритися в поточні справи, Водолію варто подивитися на ситуацію в цілому. Не забувайте він про мету, до якої йдете. Продумайте стратегію просування. Хай час і сили не забирає рутина, змушуючи йти на поводу у ситуації замість того, щоб нею керувати. Коли художник пише картину, він повинен відійти на кілька кроків, щоб окинути її одним поглядом. Саме це зірки гороскопу радять сьогодні Водоліям: можливо, в картині його життя не вистачає якихось важливих штрихів.

РИБИ

Сьогодні Риби зможуть переконати кого завгодно в чому завгодно – якщо вони в цьому особисто зацікавлені. Їх комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті! Сухі факти і цифри Риби зможуть піднести як захоплюючий детектив, а їх фрази будуть народжуватися на одному диханні. Так що для Риб це відмінний день, щоб заручитися підтримкою оточуючих або просунутися в кар’єрі. Якщо ж сьогодні є необхідність вести переговори з партнерами – кращого парламентера, ніж Риби, годі й шукати!

zakarpatpost.net