Гороскоп на тиждень. 24 – 30 грудня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цього тижня у вас передсвятковий настрій, незважаючи на те, що клопотів дуже багато. Покупки можуть виявитися вдалими, але не беріть все, що бачать очі. На шопінш вирушайте у четвер. Це – найвдаліший день для вкладень. Подумайте про подарунки близьким людям, вони їм дуже зрадіють. На роботі буде метушня, багато справ. У вихідні добре відпочиньте, бажано у колі рідних та близьких вам людей.

ОВЕН

Овнів чекають сприятливі обставини на роботі, фінансових труднощів не передбачається, проте походи по ресторанах краще замінити економнішими розвагами. В самотніх Овнів, на цьому тижні є можливість налагодити своє особисте життя. Намагайтеся не надавати надто великого значення дрібницям, а зосередитися лише на головному. Ви легкі на підйом, тому можете планувати справи, що вимагають великої віддачі. Зайві турботи й клопоти побутового характеру здатні тільки нашкодити.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців чекають фінансові складнощі, але не кваптесь засмучуватися, оскільки вже в середині тижня Ви зможете виправити ситуацію, що склалася. Вам варто більше довіряти своєму партнерові і тоді нічого не зможе зіпсувати ці стосунки. Прекрасний період для тих, хто хоче позбутися застарілих комплексів, звичок, що заважають рухатися вперед. Будьте готові до того, що деякі ваші плани виявляться порушені через непередбачені обставини.

БЛИЗНЮКИ

Нове джерело доходу приведе Близнюків до фінансової стабільності, це дозволить Вам витратитися на позитивні емоції у вигляді подорожі, походу в ресторан, або покупки того, що так давно хотіли. Емоції не повинні отримувати перемогу над вами. Докладіть зусиль до того, щоб приховати їх від оточення. Велика ймовірність, що завдяки підтримці ділових партнерів зумієте істотно поліпшити своє матеріальне становище.

РАК

На цьому тижні Ви будете винагороджені за свою працю, можливо Вам підвищать зарплату, або видадуть премію. Також позитивні емоції поступатимуть від спілкування і спільної роботи з хорошими людьми. Якщо збираєтеся за покупками, краще всього це зробити в суботу. Власні інтереси доведеться відстоювати часом у цій боротьбі, тому заздалегідь запасіться необхідними навичками, що включають терпіння, такт, готовність до компромісу. У вихідні дні ні в чому собі не відмовляйте.

ЛЕВ

Левам на цьому тижні потрібно серйозніше віднестися до своїх обов’язків. Прагніть не спізнюватися на роботу і вчасно виконувати поставлені завдання, щоб уникнути скандалів, оскільки незабаром у Вас з’явиться можливість поліпшити матеріальне положення. Дорогоцінний час не повинен бути витрачений даремно. Якщо будете спокійно і впевнено слідувати власній інтуїції, то зумієте втілити в життя задумане. Починати нові проекти, що потребують залучення однодумців, зірки зараз не рекомендують.

ДІВА

Дівам на цьому тижні доведеться багато працювати, можливо навіть випаде ї нагода спробувати себе в новій сфері, але це позитивно позначиться на матеріальному положенні. Обережніше відносьтеся до грошей і старайтеся уникнути травм під час занять спортом. Очікується багато найрізноманітнішої роботи, тому необхідно обрати пріоритетний напрямок, а щось відкласти до кращих часів. Цілком імовірно, що необхідно буде відстоювати власні інтереси.

ТЕРЕЗИ

У Терезів з’явиться трохи вільного часу, який краще всього витратити на вивчення чогось нового, можливо варто вивчитися новій професії. Всі важливі документи краще підписати на початку тижня, а крупні покупки відкладіть на вихідні. Намагайтеся у всьому шукати позитив, й ваші пошуки обов’язково увінчаються успіхом. Не відкидається ймовірність того, що в майбутній період істотно зміниться погляд на деякі цінності. На щастя, все це може позитивно позначитися на вашій подальшій долі.

СКОРПІОН

На роботі у Скорпіонів все складається щонайкраще, начальство бачить Ваш професіоналізм і цінує, тому фінансових труднощів не очікується. Прагніть уникнути далеких поїздок, а також остерігайтеся різних стресових ситуацій. Приховані проблеми можуть стати явними, а отже, потрібно приступати до їхнього вирішення, не витрачаючи час на інші справи. У цілому для вас все складається досить непогано, з’являться енергія і бажання працювати. Не відкидається приємна зустріч.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям потрібно почати економити, хоч і фінансових труднощів не очікується, прагніть відкласти якомога більше, тим паче, що на цьому тижні з’явиться можливість додаткового заробітку. Якщо Ви давно хочете відмовитися від шкідливої звички, початок тижня — найкращий час. Нарешті для вас настає сприятливий період у кар’єрі, але не варто ні на хвилину забувати, що конкуренти не дрімають. Важливо розумно оцінювати свої сили і здібності, спрямовуючи їх у потрібне русло.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні у Козерогів можуть виникнути розбіжності з партнерами або співробітниками, з’являться нові справи, які відсунуть Ваші плани на другий план. Можливо Вам запропонують нову роботу, але не кваптеся погоджуватися, спочатку добре обдумайте пропозицію. З боку партнерів можуть спостерігатися порушення зобов’язань — це не повинно стати для вас неприємним сюрпризом. У відносинах з керівництвом можливі деякі складні моменти. Настає час переглянути деякі свої цінності.

ВОДОЛІЙ

Водоліїв чекають крупні грошові надходження, тому фінансових труднощів не передбачається, проте рекомендуємо відкласти частину грошей, оскільки скоро доведеться витратитися. Прагніть не ділитися своїми секретами навіть з друзями, Вас можуть підставити. Доведеться вникати в різноманітні питання і приймати відповідальні рішення в різних сферах. Зате завдяки цьому зумієте зміцнити свій авторитет. Швидше за все, буде потрібно проявити наполегливість та рішучість.

РИБИ

Рибам необхідно розв’язати фінансові проблеми, можливо спливуть старі борги, або кредити. Ділові переговори краще призначити на вівторок. На цьому тижні є всі шанси досягти успіху в справі, якій Ви приділяєте багато часу. Перш ніж прийняти остаточне рішення, вам необхідно продумати можливі випадковості. Для вас важливо зараз побачити суть, а не захоплюватися гарним зовнішнім виглядом когось або чогось. Будьте готові до різних сюрпризів.

zakarpatpost.net