Закарпатський журналіст потрапив між рептилій-тиранозаврів, які ожили

Вони видають звуки, махають головами та хвостами, мають височенний зріст, у них пульсує тіло, ніби при диханні. Стояти біля них моторошно, здається, що от-от зрушаться з місця і почнуть нападати на людей.

Журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» потрапив на вражаючу атракцію у Львові.

Там біля одного з торговельних центрів відкрилася виставка «Живі динозаври».

Усього представлено 24 види динозаврів та їхні скелети у натуральну величину, зокрема, найбільш відомого – Тиранозавра Рекса. Усі фігури є рухомими, мають свій власний колір, текстуру, рух та звук.

Висота окремих рептилій до 13 метрів, наче триповерховий будинок, зокрема, Рекс у далекому минулому важив 7 тисяч кілограмів і є дуже страшним на вигляд.

Динозаврів можна не тільки подивитися, на деяких можна ще й сфотографуватися, між ними є навіть літаючі.

Організатори виставки переконують, що такий захід – єдиний у своєму роді на весь світ. Разом із тим, саме цих динозаврів встигли побачити понад 20 мільйонів людей у різних країнах, де побувала виставка: Південній Америці, Нідерландах, Італії, Угорщині, Румунії, Кіпрі, Греції, Сінгапурі, Таїланді, Дубаї та багатьох інших.

Вхід до “Живих динозаврів” платний. У робочі дні дорослі мають заплатити 120 грн за вхід, діти – 100 грн, у вихідні – 150 за людину. Є сімейні варіанти квитків, які коштують 500 гривень у будні і відповідно 500 у вихідні.

zakarpatpost.net