Як в Ужгороді з’явилося пацятко НедількО і як воно виконує бажання

Цими днями двоє журналістів газети «Неділя Закарпатські новини» відправилися на пошуки символу 2019 року та на подарунок переможцеві нашого традиційного конкурсу кульбаб.

Оскільки конкурс триває з 1 січня, ми вже підбили його підсумки і визначили автора кращої кульбаби року.

Тож у одному з магазинів Ужгорода один із журналістів помітив Неділька, який заховався за іншими сувенірами. Пацятко пильно спостерігало за покупцями і не виказувало свою присутність, не знало ж воно ще тоді, куди потрапить і що стане справжньою зіркою. Отже, помітивши його наш працівник аж сплеснув руками від радості!

Миле, вгодоване, срібне, блискуче і дуже симпатичне створіння одразу кинулося йому в очі. Він схопив НедількА і заявив: «Красень! Беру його! Буде талісманом нашої редакції, приноситиме колективу радість, а читачам – задоволення». Тут до нас підійшла одна з продавчинь і поділилася секретом: «Це не просте пацятко, – заявила вона. – Воно чарівне. Виконує бажання!». Ми перезирнулися. А жінка продовжила: «Аби воно збулося, треба про себе вимовити мрію і потерти крильця. За кілька днів усе здійсниться».

Звісно, ми їй не повірили, але захотілося купити це чарівне пацятко.

Іншому журналісту НедількО також сподобався і він теж забажав придбати пацятко для переможця нашого конкурсу. Та що ж робити? Не битися нам у магазині і не виривати НедількА з рук один одного! Та ще й продавчиня заявила, що більше подібних пацяток немає, бо всіх розкупили.

Стало сумно на душі. І тут ми вирішили потерти крилечко НедількА… А чому б і ні? Чому б не перевірити його здібності?

Але тут… сталося неочікуване!  Несподівано нас спіткала справжня радість. Ми помітили між сувенірами, позаду всіх свиней точно таке пацятко. Воно випадково «завалялося» між товаром.

Наш журналіст негайно схопив його, наче скарб і більше не випускав із рук.

Ми попрямували до каси з обома пацятами. Невже НедількО дійсно виконує бажання?

У всякому разі, ми вже мали змогу ще раз пересвідчитись у цьому, але вже в редакції і про це ми вам  розкажемо іншим разом, як і про те, куди відправився братик НедількА.

Тож чекайте продовження пригод закарпатських пацяток!

zakarpatpost.net