На розвиток туризму Закарпаття на наступний рік буде залучено рекордну суму – майже 5 мільйонів гривень. На що їх витратять?

Про цен повідомив начальник департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації Денис Ман.

Він наголосив на тому, що це –  рекордна сума, яку вдалося залучити на програму розвитку туризму і її буде спрямована на навчання підприємців та персоналу, розвиток сільського туризму, інфраструктуру і маркетингові дослідження туристичної сфери. 

Однак це це не всі приємні новини.

За словами Дениса Мана, 4 мільйони 700 тисяч гривень – тільки профільна програма. На розвиток туристичних проектів будуть також спрямовані кошти з Фонду Регіонального розвитку. До того ж Держбюджетом передбачено спрямувати майже 15 млрд. Гривень на будівництво і ремонт доріг по всій країні, в тому числі на Закарпатті.

Денис Ман повідомив в зв’язку з цим, що обладміністрація, як і в минулі роки, буде приводити в порядок дороги, що ведуть до найпопулярніших курортів. Однак у відповідь на те, що область ставить своїм пріоритетом розвиток туризму, закликав йти назустріч – легалізувати діяльність турбізнесу і сплачувати податки.

zakarpatpost.net

One thought on “На розвиток туризму Закарпаття на наступний рік буде залучено рекордну суму – майже 5 мільйонів гривень. На що їх витратять?

  • 26.12.2018 at 22:59
    Permalink

    Як малі діти. Цих 10млн гривень вистачить хіба що на нові лопати для прибирання снігу двірникам.

Comments are closed.