У справі з наїздом на киянку на Драгобраті зробили винною туристку

Раніше zakarpatpost.net повідомляв про туристку, яку збив на Драгобраті місцевий підприємець. Дівчина потрапила  під ратрак на курорті Драгобрат і її друзі побоювалися, що справу замнуть, оскільки наїзд скоїв місцевий підприємець.

Наразі туристку перевели  з реанімаційного відділення в травматологічне Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

За словами Олени Колачук, чергового лікаря лікарні Рахова, у дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій грудної клітини та перелом нижньої щелепи. Її стан вдалося стабілізувати. Про це повідомляє сайт yb.in.ua/incidents.

Далі журналісти взяли коментар від власника ратрака Ігоря Борісяка.

Він запевнив, що дівчина (саме вона!) порушила всі правила безпеки, бо “їхала на сноуборді по дорозі, а не по гірськолижній трасі”. Він також наголосив, що туристка їхала за ним, тобто це вона врізалася в ратрак.

Однак свідки ПП в свою чергу розповідають, що ратрак раптом почав рух та скоїв наїзд на дівчину, коли та вирішила зняти сноуборд. Її друзі запевняють, що тіло було суцільною травмою, а обличчя розбите до крові. Дівчина намагалася кричати, але водій ратрака її не чув.

Сам Борисяк розповів, що вирішив сам почистити дорогу, але тут його обігнав сноубордист, хоча катання тут заборонено.

Він включив задню передачу, почавши лаятися з хлопцем-сноубордистом, і в цей момент побачив під фрезою людину. Якби він здав назад, то ноги дівчини були б покалічені, пояснює Борисяк.

zakarpatpost.net