Які ідеальні якості в чоловіках хочуть бачити закарпатські жінки

zakarpatpost.net проаналізував рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять сотні листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже тисячі наших земляків.

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що навпаки їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

zakarpatpost.net спробував проаналізувати, яким чоловікам та жінкам надають перевагу закарпатці.

Почнемо з прекрасної половини. Як не дивно, хоч традиційно закарпатські жони хочуть заміж найбільше, та листів від них менше, ніж від чоловіків.

Тож яким хочуть закарпатки бачити чоловіка? Передусім усім потрібні здорові представники сильної статі, хтось ставить вимогу, аби був згодним на переїзд, хтось – аби став хорошим батьком її дітям, хтось – аби був матеріально забезпеченим, не скупим і з почуттям гумору. Також жінки дуже часто вказують, що різниця у віці між нею та партнером повинна бути розумною (у представників сильної статі таке майже не зустрічається).

Серед рис характеру до обранця наші землячки відзначають і надійність, і працьовитість, і відсутність шкідливих звичок.

Про те, якими ідеальними рисами мають бути наділені закарпатські жінки читайте згодом.

zakarpatpost.net