Робота мрії: шукають наглядачів маяка на острові із зарплатнею 130 тисяч доларів

У Каліфорнії відкрили вакансію доглядача маяка. Тут пропонують працювати у парі і жити на острові, де розташований маяк.

Про це пише ТСН з посиланням на Travel and Leisure.

Маяк і готель розташовані на острові неподалік від Сан-Франциско. Новим працівникам пропонують зарплатню розміром 130 тис. доларів, житло та харчування. На цю вакансію запрошують пари.

Роботодавці наголошують, що доступу до телебачення та Інтернету тут немає. Кандидати повинні виконувати всю необхідну роботу з утримання маяка і готелю, зокрема, бухгалтерський облік, а також трансфер гостей на острів і назад.

А де знайти роботу нашим землякам?

Традиційно на Закарпатті найбільша кількість вакансій – у газеті «Робота та навчання». Щотижня там друкуються тисячі оголошень про прийом на роботу та пошук працівників. Із часу виходу в світ першого номера вже десятки тисяч закарпатців працевлаштувалися і десятки тисяч роботодавців підібрали кваліфікований персонал.

Газета «Робота та навчання» є спеціалізованим виданням, яке допомагає своїм клієнтам підібрати фахівців різних спеціальностей, а тим, хто шукає роботу і хоче навчатися, влаштуватись на найбільш високо­оплачувані посади, отримати комфортні умови праці з подальшим кар’єрним зростанням.

Адже відомо, що кваліфікований і досвідчений персонал – запорука успіху будь-якого підприємства. Серед актуальних оголошень є пропозиції як із Закарпаття, інших областей України, так і з-за кордону. На сторінках видання містяться оголошення про пошук та пропозиції роботи.

Також газета «Робота та навчання» пропонує унікальні можливості для тих, кому потрібні працівники — редакція приймає оголошення та рекламу у провідні закарпатські газети: «Закарпатські оголошення», «Поради» і «Неділя Закарпатські новини». Адже це дуже зручно та вигідно! З питань розміщення реклами та оголошень звертайтеся:

м. Ужгород, пл. Корятовича, 2.

Телефони: 61-99-99, (050) 222-50-50, (067) 666-90-90

E-mail: zo@ogoloshennya.net

Завжди раді Вам допомогти!

zakarpatpost.net