Що про характер жінки може розповісти її сумка

За сумкою можна визначити характер і темперамент власниці. Причому в розрахунок беруться не тільки форма, розмір або колір сумочки, а й те, як ви її носите: наприклад, на плечі, за обидві ручки, на лікті або під пахвою.

Форма та розмір сумки

Любительки великих сумок енергійні, начитані, цілеспрямовані, часом нетерплячі. Вони чудові дружини, турботливі матері і не терплять до себе неповаги. Від любові, роботи, навчання чекають негайної віддачі, пише  gazeta.ua.

Жінка з великою сумкою ніколи не ускладнює життєвих обставин, надаючи увагу комфорту і простоті в усьому.

Дами з маленькими сумочками відрізняються гострим розумом і оригінальністю суджень, вони завжди знають, чого хочуть від життя. Ретельна турбота про свою зовнішність і чарівна мрійливість роблять жінку з мініатюрною сумочкою привабливою для чоловіків.

Сумки правильної форми вибирають жінки діяльні і практичні. Їх стиль одягу – елегантна класика. Дама з такою сумкою знає собі ціну і не любить підвищеної уваги до своєї особи.

Сумки незвичного дизайну вибирають натури сміливі, ініціативні та неординарні. Не терплять консервативності, в людях цінують перш за все багатство внутрішнього світу і почуття гумору. Зовні самодостатні і непохитні, всередині вони дуже вразливі: чуйно реагують на критику і важко переживають сварки.

Рюкзачок замість сумки найчастіше вказує на інфантильність його власниці. Така дівчина не готова до серйозних стосунків з чоловіком і створення сім’ї, її стихія – це компанії і розваги. Трапляється, що з рюкзачками ходять і цілком зрілі особи. Підсвідомо така дама продовжує відчувати себе дівчинкою-підлітком.

Колір сумки

Власниця сумки чорного кольору заощадлива і практична. Таку даму складно назвати балакучою, між великим колом друзів і знайомих та найближчими людьми, надає перевагу останнім. Друзів і супутника життя вибирає довго, ретельно вивчає, придивляється і поки не переконається в правильності вибору – тримає на відстані.

Сумки яскравих, контрастних кольорів вибирають активні, зухвалі особистості. Їх девіз: “Треба брати від життя по максимуму!”. Однак зайва емоційність нерідко доводить їх до скандалів або депресії.

Світлі, теплі тони сумки вибирають романтичні інфантильні дами. Вони дуже допитливі й добрі. Їм складно відмовити в проханні навіть малознайомим людям, чим деякі користуються. Однак цих жінок завжди виручає загострене почуття власної гідності.

Як носити сумку

За ручку сумку носять консервативні дами, які ніколи не дозволять собі непристойності ні в мові, ні в поведінці. Завжди пунктуальні, акуратні і суворі. Вони викликають повагу, але багато хто вважають її занудою.

Сумку на згині ліктя носять жінки, які вміють постояти за себе. Їх відрізняє практичність і розважливість, а також абсолютне невміння брехати.

На ремені через плече носять жінки з чоловічим типом характеру, вони більше звертають увагу на зручність, а не на те, як виглядаючи в очах оточуючих:

– Якщо рука опущена і малорухлива, володарка сумки сором’язлива і не впевнена в собі.

– Якщо рука під час ходьби рухається легко і невимушено – це ознака життєрадісного характеру. Така жінка задоволена собою, любить душевну компанію.

– Якщо рука піднята до плеча – сумку несе смілива і енергійна жінка. Її життєве кредо: “Хочеш зробити добре – зроби сам”.

За куточок сумочку несуть самовпевнені жінки, байдужі до думки оточуючих про себе. Одну з рис їх характеру можна визначити як недбалість.

Сумка під пахвою. Така дама замкнута, стримана, прекрасно відчуває себе на самоті, їй можна довірити відповідальну роботу і майже неможливо вивести з себе.

За статистикою, дамські сумочки вміщають в середньому 20-30 предметів.

Зразковий порядок, свідчить про те, що ви пунктуальні, педантичні, самовпевнені і вмієте підтримати бесіду. Знайомі вважають вас вихованою і люб’язною персоною.

Якщо ж у вашій сумці панує абсолютний хаос, ви – мрійлива дівчина. Життя часто підносить вам розчарування, але ви готові знову махнути на все рукою, і продовжувати радіти навколишньому з світу.

Серед вмісту сумки практично немає нічого зайвого: речі, необхідні для роботи, мобільний телефон, гребінець, помада. Про вас можна сказати: вольова і цілеспрямована жінка, яка знає, чого хоче від життя. Колеги і близькі цінують вас за організованість і раціональність запропонованих вами рішень.

“Непотрібні” речі – талончики трирічної давності, театральні програмки, товарні чеки, квитки в кіно, фантики від цукерок, зберігають натури консервативні і не в міру ощадливі. У це складно повірити, але ви щиро вірите, що коли-небудь все це обов’язково стане в нагоді.

Велика кількість сентиментальних дрібниць: фотографії коханих, дитячі малюнки, талісмани тощо, характеризують вас як чуйну, вразливу натуру. Часто ви приймаєте все близько до серця і страждаєте від нерозуміння близьких.

zakarpatpost.net