Які гріхи водяться за душею типових представників тих або інших знаків Зодіаку

Всі ми бражники тут, блудниці!

Овен

Їх гріх – лють. Імпульсивність, притаманна цьому знаку, змушує їх надто гостро реагувати: розгін від милого баранчика до справжнього монстра відбувається за лічені хвилини. Овнам варто притримати коней… або баранів?.. і постаратися подумати про почуття інших людей. Спалах люті проходить швидко, а ось осад від неї залишається ще довго, інформує Ukr.Media.

Телець

Ненаситність – гріх Тельців. «Мені нічого не потрібно, але мене нічим не задовольниш», – це їх девіз. Тяга до комфорту і красивого життя робить цей знак Зодіаку ненажерою. Хоча, найчастіше його ненаситність починає поширюватися набагато далі. Біда в тому, що не знаючи упину, неможливо пізнати справжнє задоволення.

Близнюки

Не створюй собі кумира? Ой, а хто це тут найцікавіший? А хто у нас найбільш начитаний? А хто найкрасивіший? Внутрішній голос Близнюків в цей час буде радісно підстрибувати і кричати: «Я!.. Я!». Близнюк не буде виставляти свою гординю. Йому часто досить того, що він сам собі поклоняється. Але не дай бог потрапити в той момент, коли «дерев’яний божок» його самолюбства починає вимагати оплесків і жертвоприношень і від оточуючих. Близнюки в цей момент нестерпні.

Рак

Смуток – улюблений гріх цього знака. «Несамовите видовище», – зітхають з інтонаціями ослика Іа, коли дивляться в майбутнє. Вони занадто бояться зробити помилку, а тому вважають, що краще задкувати. Часто така тривожність веде не просто до зневіри, а до справжньої депресії.

Лев

Хіба Леви зарозумілі? Ні, вони просто краще інших. «Я на світі всіх миліше, всіх рум’яніше, біліше». Лев у своїй гордині часто навіть запитальної інтонації тут не передбачає. «Цар звірів», чого з нього взяти.

Діва

Кажете, немає пророка в своїй Вітчизні? Так ви про Діву забули! Впадаючи в свій улюблений грішок всезнайства, вони зараз вам швидко розкажуть, чому ви не праві. І не сперечайтеся, Діва краще знає. В результаті, звичайно, спрацьовує ефект бумеранга: якою мірою міряєте, такою і вам будуть міряти.

Терези

Сам себе не похвалиш, весь день як обпльований ходиш. Ця думка Терезів дуже підтримує у відносинах з самим собою. Самомилування – їх улюблений грішок. А з ним дуже дружить заздрість. Бо якщо «я найкращий», чому ж у Терезів немає всього найкращого?

Скорпіон

«Бабії рідко думають відразу про цілу бабу». Єжи Карецький був грубий, але справедливий. Треба з’ясувати, чи не був він Скорпіоном. Бо улюблений гріх Скорпіонів – хіть – часто настільки застеляє представникам цього знаку очі, що вони не думають ні про що більше. Що може дуже зіпсувати їм життя.

Стрілець

Кажуть, чоловіки гуляють від хорошого життя, жінки – від поганого. Стрільці – від будь-якого! Вірність не їх коник. Стрільці до пори до часу досить несерйозно сприймають флірт, кокетство кидаються зі спортивним азартом і вкрай легко втрачають голову. В результаті представники цього знака мають «золоту медаль» за перелюб.

Козеріг

Що моє – то моє, що твоє – то теж моє… Ох, вже ця жадібність. Вона робить з Козерогів справжніх «плюшкіних» і жаднюг. І це при тому, що за життя Козероги досить аскетичні: одягаються скромно, в хоромах не живуть. Сама жага капіталу штовхає Козерогів на подвиги. В результаті цей знак часто страждає від свого ж трудоголізму і невміння радіти життю.

Водолій

Легкодухість – ось гріх Водоліїв. Правда, вони щиро вірять, що вони дуже неслухняні, волелюбні і мінливі. Але найчастіше за цим ховається страх зробити щось таке… за що потім, не дай бог, доведеться відповідати.

Риби

Риби ліниві. Все тому, що представники цього знака, пішовши на глибину своїх мрій, живуть у якомусь своєму світі і вся ця обивательська суєта їм здається зайвою. І навіть якщо ви раптом вирішите Рибу розкритикувати, не витрачайте сили, так як на тему вашої критики їм думати теж лінь.

zakarpatpost.net