АНОНС. Чому закарпатська баба Анця – жона на розхват

ТОП-10 любасу Анці: як стару закарпатку на сексуальні подвиги потягнуло

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Посварилася баба Анця з дідом, бо не хотів їй допомогти холодильник пересунути, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Розсердилася і сама все зробила. Ображена каже йому:

«Ти старий пердуне, што без мене робивбись. Ти нікому вже не нужен. Лем пердиш у постели і ніякого з тя толку ниє».

«Ото я не нужен! Та я би ся ще хоть десять раз женив! – аж закипів старий. – Циля, сусідка, стара діва, она би на раз удалася мені, лем бим перстом повів, кума ти Маріка ще з молодості ми всякі компліменти робила. Я би лем свиснув, оба би нараз туй була. Олена із другого кунця села, жона Мигаля-євробляхера, хоть і молода, хоть лем 40 году юй, но аж би я захотів, лишила би свого, прийшла би до ня жити. Ще ти перераховувати, чи доста?»

Зажурилася баба, але не показує.

«І што би ти чинив із молодицьов? Хіба на нуч казки бись юй розказував, або знаєш, як у тому анікдоті, коли молода жона ізмінила чоловікови і ун про ото узнав, став на пудоконник і хотів ся уверти з 9 етажа. Так она му каже: «Іване, опомнися, я ти роги наклала, а не крила!». Так би ти і би з то шльондров жив… А вот я жона ипна, мене би хоть ко взяв. Сам Москаль би ся на мені женив! Я би си на каждий перст по чулувікови найшла. І нашто я тулько году з тобов ся промучила?»

Сердита баба гримнула дверима і пішла у хлів до корови. Хотілось їй одній побути і не бачити ні діда, ні когось взагалі.

Сіла вона на стільчик і поринула у роздуми.

Що ж відбувалося з бабою далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 11 січня.

zakarpatpost.net