Закарпатець напився і встромив ножа братові в шию. Нещасний помер

10 січня 2019  року завдяки скоординованим та злагодженим діям правоохоронців розкрито умисне вбивство 48-річного мешканця с. Хижа Виноградівського району, тіло якого, виявлено напередодні у його приватному помешканні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомив заступник керівника Берегівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, невідкладним виїздом прокурорів та поліцейських на місце події установлено, що до вчинення вбивства причетний 52-річний рідний брат покійного, який проживав у будинку поруч.

Наразі встановлено, що ще 5 січня, підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час побутового конфлікту вдарив потерпілого ножем в шию. Від отриманої травми, останній невдовзі помер. У помешканні правоохоронцями знайдено знаряддя вчинення злочину.

Злочинець намагався приховати скоєний злочин, проте в сукупності зібраних доказів  зізнався у вбивстві брата та підтвердив свої покази у ході слідчого експерименту.

Наразі, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України  (умисне вбивство). Вирішується питання щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

zakarpatpost.net