Наші депутати отримали подарунки… з матюками!

Дивні подарунки отримала днями Верховна Рада.

Туди доставили замовлення з ресторану McDonald’s, на якому написали нібито нецензурне слово. Про це написала донька народного депутата від “Самопопочі” Ірини Подоляк Melanie Podolyak у Facebook.

“UPD: безцінний кейс з кризових комунікацій. щойно зі мною говорила дуже приємна людина з PR-відділу McDonalds.
ці чудові три букви – закінчення коду замовлення.))) людина, яка працює в Маку і пише ті коди машинально + наша звичка бути публічно засудженими + збіг латинських “XYU” і кириличного написання = супер кейс, який ілюструє різницю між роботами і людиною.) артіфішел інтелідженс, курча!))) всі взаємно поперепрошувалися, нам пообіцяли компенсувати.) як сказала мені представниця McDonalds “в нас одна половина відділу посивіла від стресу, а та яка не посивіла просто ще не чула про цей випадок.”) пост сам терти не буду, щоб ті, хто це бачили, змогли побачити і спростування.), – йдеться у повідомленні. –

OP: історично склалося так, що в Верховній Раді України працюють не лише нардепи, але й прості юні стафери, які люблять часом в тяжкий робочий день «погрішити» нездоровою їжею. так от, дорогі Glovo або McDonald’s – якщо це криптичне послання було спрямоване на якихось конкретних працівників ВРУ, то ви кажіть. хоч в бургери не наплювали?

P.S.: якби ви хоча б написали «хуї» українською, то може ми б і не поскаржилися. а так то взагалі бєспрєдєл”.

За декілька годин допис набрав 2 тисячі лайків і сотні перепоширень.

zakarpatpost.net