Лікарі підтвердили, що побитий кийками 18-річний закарпатець перебуває у реанімаційному відділенні. ЕКСКЛЮЗИВ

Цими днями Закарпаття сколихнула страшна новина про жорстоке побиття хлопця в Хусті.

Про трагічну звістку повідомила у Фейсбуці користувачка Іванна Мамчич.

За словами користувачки, мати хлопця дуже плаче. Дізналася вона про трагедію у лікарні, де наразі медики борються за життя потерпілого.

Цитуємо текст без змін.

“Вчора стала свiдком, як у Хустськiй лiкарнi рятували хлопчика 18 рокiв, якому четверо юнакiв дубинками проломили голову i викинули на снiг. Мати невтiшно плаче, залучили ужгородських лiкарiв. Надiюся чесно, що цi хлопцi будуть покаранi. Бо кожен має розумiти, якщо береш бiту i добиваєш когось, то сядеш в тюрму i нiякий добрий дядя не пробачить, навiть якщо ти «дитина», – йдеться у дописі.

Редакція газети «Неділя Закарпатські новини» зателефонувала до Хустської районної лікарні, аби дізнатися, чи справді такий хворий перебуває в медичному закладі.

Нам повідомили, що дійсно, в ніч із середи на четвер поступив хлопець із важкою черепно-мозковою травмою.

Наразі він знаходиться в реанімаційному відділенні.

Також нам сказали, що привезли його двоє хлопців і спочатку сказали, що його збила машина, однак травми при ДТП зовсім інші.

Потім лікар почув розмову між собою молодиків. Вони говорили приблизно таке: «Для чого його тепер рятувати? Треба було рятувати, коли його били».

Тож, скоріш за все, ці хлопці були очевидцями інциденту. Також медики заявили, що в лікарні була поліція, проводила допити.

Однак на сайті Національної поліції області досі немає інформації про злочин.

zakarpatpost.net