У готелі під Ужгородом повію “застукали” за роботою

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми спільно з поліцейськими Ужгородського відділення поліції виявили у селі Минай факт незаконних дій. Відносно звідниці відкрито кримінальне провадження, а співучасницю, яка безпосередньо надавала інтимні послуги притягнуть до адміністративної відповідальності

Сьогодні, близько 13:00, правоохоронці задокументували факт звідництва на Ужгородщині. Прибувши на місце, до одного з готелів у селі Минай, співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили там двох жінок, віком 39 та 21 рік. Встановлено, що за попередньою домовленістю, 21-річна ужгородка надала клієнту послуги інтимного характеру. Про зустріч з чоловіком для знайомої попередньо домовилася її старша знайома – теж жителька обласного центру Закарпаття, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

Станом на тепер за фактом порушення статті 302 Кримінального кодексу України поліція відкрила кримінальне провадження. У справі триває подальша перевірка.

zakarpatpost.net