Які будинки в Ужгороді найважче продаються і які користуються найбільшим попитом

Ріелтор Беата МЕНДЕЛ детально розповіла, на що потрібно звернути увагу перед тим, як купити квартиру, у  якому районі Ужгорода найдорожча нерухомість та які будинки  користуються найбільшим попитом

Нерухомість завжди цінувалася найбільше. Утім зараз, в умовах, коли ринок житла надзвичайно багатий на пропозиції, часом продати будинок чи квартиру непросто. Так само іноді важко підібрати собі хату, квартиру чи приміщення для бізнесу до душі. То місце не підходить, то ціна не влаштовує, то сама будівля не подобається. У таких випадках на допомогу приходять ріелтори, які професійно знаються на ринку нерухомості і можуть допомогти клієнту зробити правильний вибір, здійснити операцію купівлі-продажу та ще й заощадити час.

Отже, сьогоднішнім гостем прес-центру газети «Неділя Закарпатські новини» є ріелтор Беата МЕНДЕЛ. Вона розповіла про те, які будинки в Ужгороді найважче продаються і які користуються найбільшим попитом.

– Найпопулярніші – невеликою площею – від 100 до 150 квадратних метрів. Як правило, це – так звані американки, одноповерхові, з великим холом-кухнею і декількома кімнатами. Площа у межах 120 квадратних метрів вважається ідеальною.

Звісно, із будь-якого правила є винятки. Але великі будинки на 2-3 поверхи зараз дуже важко продати. Скажімо, будинок на 500 чи 600 квадратів не обов’язково буде коштувати дорожче, ніж менший за розміром на 150 квадратів, адже його продати набагато важче, бо він дорогий в утриманні. Та й така велика площа потрібна мало кому.

zakarpatpost.net