Гороскоп на 18 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні хороший день для нестандартних рішень і рішучих, але продуманих, дій.

Незважаючи на те, що з точки зору дисципліни і субординації цей день не найкращий, зате він може виявитися дуже плідним за результатами.

Головне – не тиснути на оточуючих, залишаючи за ними певну свободу. Сьогодні така політика може принести відмінні дивіденди. Зірки сьогодні не сприймають обмежень і рамок ні в чому, в тому числі і любові! Чудовий привід для того, щоб зав’язати нове знайомство, проявити фантазію в любові або зробити своїй коханій людині несподіваний, але дуже приємний сюрприз.

ОВЕН

Сьогодні Овну буде нелегко зосередитися на повсякденних справах – адже навколо стільки всього цікавого! Через свій безвідповідальний настрій, в будь-якій роботі, яка зажадає від Овна уважності й терпіння, він здатний робити помилку за помилкою. Якщо ж на Овна стане хтось тиснути, вимагаючи від нього виконання зобов’язань, Овен і зовсім здатний збунтуватися, кинувши всі справи! Ось чому зірки гороскопу радять сьогодні Овну займатися лише тим, що йому самому цікаво, – інші проекти у нього все одно приречені на провал.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Телець буде впевнений в своїх діях і схильний до останнього стояти на своєму. Завдяки такому бойовому настрою, він здатний багато чого досягти, проте зірки гороскопу радять йому звернути увагу на відносини з оточуючими: вони далекі від ідеалу. Щоб діловитий Телець сьогодні випадково когось не образив і не зачепив (а таке цілком ймовірно), йому варто діяти за формулою: «Перш ніж сказати що-небудь іншим, скажи це собі». Це допоможе уникнути конфліктів.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні в серці Близнюків буде горіти творчий вогонь, відбиваючись на всьому, що вони роблять. Зірки гороскопу наділяють їх натхненням і творчою жилкою, причому ці якості Близнюки здатні застосувати навіть в найбільш рутинних і нудних справах. Що ж говорити про представників творчих професій, чий потенціал сьогодні не знає кордонів! Все, з чим Близнюки будуть стикатися, вони здатні фарбувати в яскраві кольори. Єдине, зірки радять Близнюкам сьогодні тримати свої могутні емоції під контролем, інакше внутрішній вогонь здатний перетворитися в пожежу, випліскуючись в сварки з оточуючими.

РАК

Сьогодні Рак ризикує з головою потонути в рутині! Прямо на порожньому місці можуть раз у раз виникатимуть питання, які потребують вирішення, і якщо Рак не вирветься із замкнутого кола, то присвятить плинності весь день. Зірки гороскопу попереджають Рака про те, що сьогодні такий образ дій йому не вигідний. Намагатися зробити все відразу – значить не зробити нічого. Сліпо йдучи на поводу у побутових дрібниць, Рак тільки даремно витратить час і сили.

ЛЕВ

Сьогодні день для Лева обіцяє бути дуже вдалим: він буде без зусиль знаходити спільну мову з оточуючими, і йому варто скористатися цим в своїх інтересах! Можливо, Лев давно хотів поговорити з кимось по душам або запропонувати якусь ідею – якщо так, то кращого моменту для того, щоб це зробити, годі й шукати. Це справедливо і щодо тих Львів, які не могли зважитися відкрити свої почуття коханій людині. Потрібні слова, сказані в потрібний час, сьогодні здатні змінити життя.

 ДІВА

Сьогодні Діву очікує день, коли їй слід бути обережною у всьому, за що б вона не взялася: не виключені накладки в справах. Навіть в найпростіших, як «двічі два», питаннях, можуть утворитися несподівані пробуксовки, а відповіддю у Діви може виявитися і «сім», і навіть «корінь з десяти». Іншими словами, Діва може з легкістю заблукати в трьох соснах, а тому найбільш правильним рішенням на сьогодні буде взагалі відсторонитися від вирішення важливих завдань. Або хоча б довірити комусь контроль за їх виконанням.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  енергія у Терезів буде бити не те що ключем – фонтаном! Завдяки цьому вони мають шанс переробити масу різних справ. Єдина риса, яка може сильно їм перешкодити, – це нетерплячість і зайва квапливість. Саме через них вони сьогодні можуть більшу частину з того, за що взялися, кинути на півдорозі, а іншу частину – доробити абияк. Щоб згодом їм не довелося виправляти недоробки, зірки гороскопу радять Терезам сьогодні братися лише за те, що дійсно важливо. А решта з чистою совістю залишити на потім.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють, що справи у Скорпіона впевнено підуть в гору! В першу чергу це стосується таких сфер, як бізнес, гроші, робота, навчання, а також великих домашніх проектів, на кшталт ремонту або покупки дачі – у всіх цих областях його чекає успіх. Крім того, день буквально створений для того, щоб Скорпіон заводив корисні знайомства. Цілком можливо, що сьогоднішні контакти в майбутньому піднімуть його по кар’єрних сходах або дозволять збільшити капітал.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець здатний на багато що! Зірки гороскопу дадуть йому ясно відчути, що його щастя – в його власних руках! «Хочеш бути щасливим і успішним? Будь ним! »- ця формула повинна стати для нього провідною зіркою. День наділяє Стрільця такими якостями, як сила волі, організованість і цілеспрямованість. Він здатний тримати ситуацію під контролем, впевнено просуваючись вперед. Так що якщо у Стрільця є амбітний, націлений в майбутнє план, – сьогодні саме час почати діяти!

КОЗЕРІГ

Сьогодні день Козерога буде наповнений флюїдами творчості! Навіть якщо він далекий від богемних кіл, в будь-якій справі його буде супроводжувати творча іскра. Навчання і наукова праця, винахідництво, реклама, маркетинг – практично в будь-якій області Козеріг сьогодні здатний проявити себе, несучи свіжий струмінь креативу. Зірки гороскопу радять йому поекспериментувати з усім, з чим тільки можна. У тому числі і зі своїм іміджем.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій буде налаштований мрійливо – навіть якщо обставини терміново зажадають спуститися з небес на землю, зробити це йому буде нелегко. День наділяє його яскравими фантазіями, які з успіхом будуть затьмарювати для Водолія реальність чи як мінімум на рівних сперечатися з нею. В тій чи іншій мірі це стосується всіх Водоліїв, але особливо – тих, хто закоханий або знаходиться в пошуках коханої людини. Вночі Водолій здатний бачити фантастичні сни, а вдень – марити наяву, вважаючи за краще яскраві мрії, ніж сіру буденну реальність.

РИБИ

Сьогодні день, коли в життя Риб може увійти щось нове і цікаве. Це може бути новий етап, нові люди, нові захоплення, нові почуття, нові місця. Зірки гороскопу радять сьогодні Рибам не противитися тому, що відбувається і не відмовлятися від пропозицій, що поступають під надуманими приводами, на кшталт: «Я на вулицях не знайомлюся» або: «Увечері краще вдома посиджу». Подолавши свою інертність, Риби не пошкодують: що може бути краще різноманітності і нових перспектив?

zakarpatpost.net