Гороскоп на 19 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп передбачає підвищену душевну вразливість, з цієї причини у вас може виникнути бажання відгородитися від світу, спорудивши між собою і оточуючими невидиму перегородку.

У міру це навіть корисно, проте не варто перегинати палицю, інакше є шанс відчути себе ще й одиноким, що не сприяє поліпшенню настрою.

Боріться з апатією усіма силами, оскільки вона загрожує привести до ослаблення імунітету і зробити ваш організм вразливим для вірусів. День не підходить для з’ясування відносин з оточуючими. Можливі конфлікти і образи. Зате це вдалий час для заняття будь-якими справами, що потребують концентрації і терпіння.

ОВЕН

Сьогодні Овен ризикує повною мірою випробувати на собі всі принади приказки: «Полювання пущі неволі». Якісь його інтереси (зовсім не обов’язково важливі) захоплять його настільки, що він забуде про все інше. Так що результат дня залежить виключно від того, чим конкретно захопиться Овен. Нині він має великий шанс витратити день на цілковиту нісенітницю, але якщо займеться чимось корисним, то здатний досягти чудових результатів!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні у Тельця виникне нездоланна спокуса пожаліти себе. І неважливо, якщо серйозних приводів для цього немає. Тельцю достатньо навіть маленької образи для того, щоб в душі вона виросла в грандіозну. Піддавшись цьому пориву, Телець ризикує весь день провести в похмурому настрої. Ні, пожаліти себе, звичайно, іноді буває приємно, але не до такої ж міри!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам саме час зайнятися накопиченими справами: їх працездатність і активність будуть на висоті! Думки в цей день будуть працювати швидше і краще звичайного, до того ж Близнюки відчують підвищену здатність до концентрації уваги. У такому стані вони здатні вирішити багато завдань. А ось на оточуючих краще звертати уваги поменше. У них свої справи і інтереси, у Близнюків – свої.

РАК

Сьогодні  Раку легше звичайного будуть даватися справи, що вимагають ретельної уваги і терпіння. Все, що стосується навчання, складання звітів, планів, графіків і т.д. обіцяє радувати вас своїми результатами. А ось в емоціях все буде не так безхмарно. Цей день так само мало підходить для романтики, як бухгалтерський звіт для визнання в любові! На жаль, Раку ґрунтовно буде заважати загострилася дратівливість. Не дайте цьому почуттю зіпсувати вам день.

ЛЕВ

Сьогодні Лев може випробувати дивне бажання продемонструвати оточуючим своє ображене гідність. І неважливо, чи є у Льва реальні приводи для образ, все одно думки про те, що його таланти залишилися недооціненими, раз по раз будуть псувати Льву настрій. Звичайно, пожаліти себе іноді буває приємно, але все-таки постарайтеся не перегинати палицю. Насправді все зовсім не так уже й погано!

 ДІВА

Сьогодні Діві весь вільний час краще провести вдома. А ще краще – побути на самоті або в колі найближчих людей. В іншому випадку, у Діви раз у раз можуть виникати прикрі непорозуміння, провокуючи безліч образ і прикрощів. А ось домашні справи або хороша книга у вільний час відвернуть її і створять сприятливий фон.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  необережна поведінка  Терезів може стати джерелом безлічі образ і конфліктів. В першу чергу, причиною цього може бути зайва балакучість чи недоречне почуття гумору, яке нині прокинулося у Терезів. Якщо сварки з оточуючими не входять до їх поточні плани (а сварки ці можуть виявитися затяжними і глибокими), Терезам доведеться стежити за своїми словами. Ну і, звичайно, пам’ятати про те, що чужі секрети потрібно зберігати.

СКОРПІОН

Сьогодні думки Скорпіона будуть часто обертатися навколо грошей і фінансового благополуччя, аж до того, що він ризикує зациклитися на цій темі. Щоб зайвий раз не засмучуватися, постарайтеся поменше акцентувати на негативних моментах. Навіть якщо грошей у Скорпіона дійсно трохи, не треба забувати, що багато їх взагалі ніколи не буває. Скільки б їх не було, все одно на щось та й не вистачить. Так чи варто засмучуватися?

СТРІЛЕЦЬ

Ось вже що сьогодні не буде хвилювати Стрільця ну анітрохи, так це чужа думка! Стрілець буде настільки занурений в свої власні плани, що помітити будь-чиї заперечення просто не зможе. А дарма: іноді і від оточуючих можна почути корисну підказку. І взагалі для Стрільця краще не вступати в суперечки: образ буде багато, а толку нуль.

КОЗЕРІГ

Сьогодні хтось із оточуючих спробує експлуатувати милосердя Козерога! Милосердя ж, як на зло, у Козерога в цей день загостриться. Так що у всіх бажаючих є шанси пограти на тонких струнах його чутливої душі. Якщо ви не хочете, піддавшись благородному пориву, відчути на своїй шиї чийсь суворий хомут, намагайтеся трохи критичніше ставитися до слізних прохань про допомогу.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій весь день проведе у своєму внутрішньому маленькому світі. Втім, цей маленький світ буде дуже привабливий і наповнений безліччю феєричних фарб і образів. У такі дні добре буває помріяти, зайнятися творчістю, посидіти в затишному кріслі з книжкою в руках … А ще краще – запросити в цей свій маленький світ когось ще, щоб не було так самотньо!

РИБИ

Сьогодні з самого ранку Риби ризикують з головою піти в рішення своїх поточних питань. І зовсім не обов’язково, що ці питання будуть серйозними і важливими. Швидше навпаки, будь-яка дрібна проблема може захопити увагу Риб настільки, що здасться грандіозною! Якщо не хочете присвятити весь день дрібниці, постарайтеся надавати їм трохи менше значення.

zakarpatpost.net