АНОНС. Но типирь! Секс на Закарпатті стане законним

Судячи з ажіотажу в соціальних мережах, секс у нас таки є і ним цікавляться активно, а це ознака здорового суспільства. Причому цікавиться людей більше, ніж тих, що фанатіють від футболу. Такого рівня зацікавленості досягав хіба закон про мову, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Якщо у нашій Верховній Раді кожного тижня приймається по кілька законів, якщо ми навіть не знаємо їхніх назв, бо для чого то нам, якщо навіть закон про продаж землі нам якось по барабану, то секс! Ну це ж сеееексссс! І цим усе сказано. Мова – душа нашого народу, а секс – його майбутнє. Якось так, якщо висловлюватися коротко. Спочатку було написав, що секс – то розум народу, але потім передумав. То би вже було аж занадто. Хоча доля істини, судячи із стану справ у державі, у тому таки є.

Закон «Про секс» вступив у дію з 11 січня. Хоча насправді це тільки Закон про внесення деяких змін та доповнень до ККУ. Але народ охрестив так, то так і має бути, бо народ завжди правий. Поправки мовою закону стосуються відповідальності за: «Вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням у тіло іншої людини з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування)». Ці дії караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років і покликані зменшити насильство, у першу чергу в родині. Так кажуть законодавці. Але вони чи щось не допрацювали, чи не точно сформулювали думку, бо викликали справжній ажіотаж у суспільстві. І цей ажіотаж стосується в основному отієї добровільної згоди.

Офіційні чоловік і дружина тут виграють, звичайно. Бо виявилося, що посвідчення про шлюб переводить їхні стосунки в ліжку (можна і поза ним) у категорію виконання подружніх обов’язків. Ці двоє підписали собі вирок і відмовилися від сексу, адже, ставлячи свій підпис про зміну цивільного стану, зобов’язалися задовольняти усі потреби одне одного, у тому числі і фізіологічні. А от звичайні чоловік і жінка, які живуть у громадянському шлюбі, які просто зустрічаються, коханці, молоді люди, що планують створити родину, але ще вивчають одне одного, ті, що зустрічаються без зобов’язань… Усі ці люди тепер, перед тим як… ну самі розумієте, усі ці люди мусять підписати акт про добровільний вступ у статеві стосунки. Ну щоб захистити себе від кримінальної відповідальності.

Які бурхливі сеусуальні фантазії закарпатців ще вималювали перед собою постільні картини?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 січня.

zakarpatpost.net