Із нареченими з яких країн хочуть одружуватися закарпатці

zakarpatpost.net проаналізував рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили

Зараз, у епоху Інтернету, здається, закарпатці навіть знайомляться, не виходячи з дому.

Справді, багато хто  заводить віртуальні романи і шукає партнера через соціальні мережі. Але не всі. Багато хто вважає, що  найміцніші стосунки можна зав’язати лише старим перевіреним способом – через газету. І до таких послуг вдаються тисячі закарпатців. За 18 років існування «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків.

Отже, спробуємо проаналізувати як же знайомляться мешканці нашого краю.

Великим попитом серед наших жінок користуються іноземні наречені. На їхні поштові скриньки надходить найбільше повідомлень, причому – від молодих дівчат. Що цікаво, дружин серед українок шукають здебільшого чехи, угорці, німці, американці та турки.

Багато охочих знайти серед закарпатців  другу половинку і серед мешканців інших областей України. Та все ж найбільше оголошень власне закарпатських.

Цікаво, що чоловіки звертаються до «Клубу знайомств» газети «Закарпатські оголошення» набагато частіше, ніж жінки. Вік бажаючих знайти друга чи подругу, чоловіка чи  дружину надзвичайно різноманітний. Є між оголошеннями і від 18-річних дівчат, і від 24-річних хлопів, і від 60-річних жінок та 70-річних чоловіків. Як кажуть, вік закоханим не підвладний. У загальному найчастіше шукають пару чоловіки двох категорій: 40-річні (від 36 років) та 70-річні (від 65 років). Серед жінок тенденція трохи інша. Там найактивніше  починають шукати партнерів 30-річні та 60-річні.

За інформацією газети «Закарпатські оголошення», найчастіше причиною для знайомства закарпатці вказують створення сім’ї,  лише зрідка і то переважно серед літніх людей  їх цікавить дружба, спільні прогулянки, задушевні розмови. Найбільше прагнуть  відшукати партнера самотні краяни, які ще ніколи не мали родини,  на другому місці – розлучені, на третьому – вдови і вдівці.

zakarpatpost.net