АНОНС. Дядько біг за племінницею із арматурою і обіцяв спалити її будинок

Конфлікт між родичами був давнім і виник через поділ спадщини

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Того дня близько 16 години Михайло, знаходячись на городі позаду свого будинку у с. Великий Раковець, Іршавського району, побачив  на сусідньому городі племінницю.  Чоловік був дуже агресивно налаштованим. Він взяв до рук арматуру, яку знайшов неподалік на землі, і почав нею розмахувати, погрожуючи Світлані вбивством. Потім почав бігти за жінкою й далі вигукуючи на її адресу погрози, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Сутичка закінчилась викликом правоохоронців та судом.

Під час засідання Михайло провину визнав, але запевняв, що племінниця сама постійно провокувала його.

«Того дня, зустрівшись із Светою і розлютившись через постійні провокації та образи з її боку, взяв у руки арматуру та почав їй погрожувати. Коли вона почала втікати, я побіг за нею, щоб наздогнати, тримаючи в руці арматуру. Світлана забігла до будинку тітки, яка закрила переді мною двері».

У вчиненому чоловік каявся, обіцяв більше не порушувати закон, просив суворо його не карати. Також він не заперечував, що внаслідок його дій родичка могла злякатися, тому на те, що жінка заявила цивільний позов про відшкодування моральної шкоди, зреагував нормально, проте наголосив, що 5 тисяч гривень у нього немає, тож розмір просив зменшити.

Що ж відбувалося далі? Який вирок отримав чоловік?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 січня.

zakarpatpost.net