Гороскоп на 22 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Кажуть, що все нове – це добре забуте старе, і сьогодні гороскоп дає всі можливості, щоб в цьому переконатися.

Зірки категорично проти будь-яких революцій і ризикованих експериментів. Зате дотримуючись перевірених часом, консервативних шляхів і дотримуючись усталенихправил, ви прийдете до успіху найкоротшим шляхом.

Це виправдається у всіх сферах життя – і в бізнесі, і в побуті, і в стосунках з людьми. Ну а ризикованих і азартних ситуацій сьогодні краще уникати – хіба що у вас на руках всі козирі, і вам відомі карти супротивника.

ОВЕН

Сьогодні день у Овна обіцяє пройти під зіркою меланхолії і смутку. На жаль, все, що не вдалося зробити вчора, в цей день тим більше не вийде закінчити. Так що там закінчити, якщо навіть починати нині Овну нічого не захочеться? Повний сплін і відсутність ентузіазму. А тому якщо можна якісь справи відкласти на потім, так і зробіть. Це піде на користь.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні в повсякденному житті Тельця не намічається ніяких особливих змін. Справи обіцяють йти без зайвої суєти, а прийняті рішення будуть відрізнятися зваженістю. Додатково до всього, Тілець нині не схильний ризикувати, вважаючи за краще вести себе обережно. Бути може, в цей день і не буде ніяких революційних проривів і звершень, зате і неприємних падінь не передбачається

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні головним трендом дня у Близнюків буде нудьга. З одного боку, в душі їм буде хотітися зайнятися хоч чимось цікавим. З іншого ж боку, шансів для цього буде, на жаль, небагато. Не варто очікувати, що хтось із оточуючих візьме ініціативу на себе і виведе Близнюків з цього пасивного стану. Знайти ж розвага своїми силами у Близнюків теж навряд чи вийде. Ну що ж, іноді і поскучати теж не заважає.

РАК

Сьогодні Рак буде готовий мало не в кожному зі своїх знайомих побачити ознаки консерватора і ретроград. Особливо виводити з себе буде небажання оточуючих прийняти його думки та ідеї. Нічим, крім як твердолобою упертістю, Рак пояснити таку поведінку не зможе і буде продовжувати наполягати на своєму – не менше вперто.

ЛЕВ

Сьогодні всі бажаючі покататися на шиї у Льва можуть відпочивати: розгойдати його на будь-яку справу навряд чи вийде. В принципі, Лев навіть заперечувати не стане – просто він буде так довго вагатися і роздумувати, що у бажаючих покататися за його рахунок терпіння не вистачить. Але і в своїх власних справах Лев теж не буде надмірно впевнений. Швидше за все, весь день так і піде на розкачку і роздуми.

 ДІВА

Сьогодні якщо щось і здатне вивести Діву з себе, так це необхідність що-небудь міняти. Будь-які зміни в житті або в стосунках будуть здаватися Діві необґрунтованими, нелогічними, та й взагалі непотрібними. Якщо хтось затіває якусь революцію, то варто зауважити: день для цього далеко не кращий. А вже в компанії Діви – особливо.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  день у Терезів обіцяє пройти без особливих потрясінь. Справи будуть вдаватися досить легко, а доля може надати хороший шанс зміцнити свій громадський статус. Щоб не злякати удачу, Терезам слід уникати будь-якої екстравагантності як в зовнішньому вигляді, так і в поведінці. Класичний стиль, стриманість в словах і жестах, – і удача повернеться до вас необхідною частиною тіла!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде явно не налаштований на нові знайомства. Та й взагалі, до всього нового він буде ставитися з великою обережністю. Зате вже якщо знайомство в цей день все-таки відбудеться, то можна очікувати, що воно буде особливо міцним і довгим. Друг, набутий нині, може стати самим близьким і коханим для Скорпіона на довгі-довгі роки.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні інтелект Стрільця буде не тільки загострений, але і гармонійно доповнений такою корисною якістю, як критичне мислення. Іншими словами, безглуздих думок у Стрільця нині буде менше звичайного, а ймовірність наробити дурниць і зовсім мінімальна. Не варто випускати такий сприятливий момент, адже саме в цей день Стрільцю випадає шанс найкращим чином вирішити будь-які свої питання і проблеми.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг буде дуже дбайливим і акуратним господарем. Навіть не намагайтеся просити у Козерога грошей в борг – не дасть! Або дасть з такими застереженнями, що і брати не захочеться. Взагалі у всьому, що стосується свого гаманця, Козеріг не буде схильний йти ні на які поступки. В тому числі, він не буде потурати і своїм власним примхам, і в покупках, і в їжі проявляючи розумну стриманість.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні день у Водолія обіцяє пройти на тлі нав’язливих роздумів на тему: що ж все-таки краще – рішучість або обережність? Поки будете міркувати, ризикуєте втратити і час, і можливості. А відповідь-то насправді очевидна: вибираючи з цих двох якостей, спробуйте їх поєднати. Взагалі для Водолія нині правило успіху звучить приблизно так: «Прийшов, обдумав, переміг».

РИБИ

Сьогодні день у Риб пройде під не найбільш оптимістичною зіркою. Все, що відбувається буде викликати у них напади невдоволення і розчарування. Втім, невдоволення навряд чи буде надто глибоким і не вийде за рамки глухого бурчання. Якщо ж у Риб на цей день заплановано щось важливе, краще відкласти це на потім. Нині будь-які справи будуть гальмуватися через їхню пасивність і нерішучість.

zakarpatpost.net