15 років газета «Неділя Закарпатські новини» вражає читачів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Вчора газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річний ювілей.

Прийшли вшанувати колектив редакції як керівництво міста, установ та організацій, так і творчі колективи, діячі культури та мистецтв, духовні лідери Закарпаття.

З нагоди свята у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок пройшли урочистості.

А «неділівці» вітали гостей 6-кілограмовим іменним тортом і свіжим номером видання.

Як розповів голова редакційної ради газети «Неділя Закарпатські новини» Михайло НОСА, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

«Газета «Неділя Закарпатські новини» має вже 15-річну історію. Почала вона виходити з 2003 року. Власне видавничий дім Валерія ТИМОШЕНКА – це не лише газета «Неділя», але й «Закарпатські оголошення», «Господарські поради», «Домашня кулінарія», «Програма на тиждень», «Робота та навчання», «Поради» та інші друковані й інтернет-видання, – каже редактор газети «Неділя Закарпатські новини» Оксана ОСТРОВЕРХ. –  Маємо також багато цікавих проектів – журнал «Впливові люди Закарпаття. Топ-100», а також уже два роки виходить інший спецпроект «Успішні жінки Закарпаття». Крім того, долучаємося до культурного життя краю і разом із допомогою Ужгородської міської ради торік ми провели перший міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем». Ми завжди продукуємо нові проекти, рухаємося вперед. І це для нас цікаво, бо життя – це постійний рух.

Цікава «Неділя Закарпатські новини» передусім матеріалами, постійними рубриками: «Недільні бесіди», де читач може познайомитися з успішними відомими та ще не зовсім, але дуже талановитими закарпатцями, «Я#Успіх», де публікуються історії успіху наших земляків, «Природа», де читачі самі можуть розповісти про своїх улюбленців, «Ужварош» – про Ужгород та його історію, «Туристичне Закарпаття» – про цікаві куточки нашого краю, «Життя людей», де зібрано реальні історії людських доль, «Баба Анця усьо знає», де наша жартівлива, весела, допитлива і мудра закарпатська бабуся подорожує областю та Україною, знайомиться з політиками, продає городину та дари лісу на ринку на Корятовича, потрапляє у різні халепи та з гордо піднятою головою виходить із різних ситуацій та багато інших. Також у «Неділі» можна почитати і про серйозне, і про веселе, і дізнатися всі новини, і ознайомитися з аналітикою. Нам дописують відомі в нашому краї автори.  А ще ми допомагаємо рекламодавцям знайти свою нішу у закарпатському бізнесі, багатьом знайти працівників та заявити про себе іншим. От за це й раджу читати газету закарпатцям.

Побажати «Неділі», як рідній дитині, хочеться тільки успіхів і процвітання, фінансової стабільності, ще більших тиражів, оперативності та об’єктивності. Хай і у нас, і у всіх закарпатців усе буде добре”.

Далі буде…

zakarpatpost.net