Закарпатець, що зарізав знайомого, вже мав проблеми з законом. Нові деталі страшного вбивства

За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської  місцевої  прокуратури оголошено про підозру 23-річному мешканцю Нове Село, Виноградівського району в умисному вбивстві знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України).

 Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін повідомив, що злочин скоєний 26 січня у селі Вербовець, Виноградівського району. Чоловік, який підозрюється в умисному вбивстві,  раніше вже попадав у поле зору правоохоронців за нанесення тілесних ушкоджень.

На разі встановлено, що під час сварки на ґрунті неприязних відносин, підозрюваний вдарив ножем 32-річного потерпілого в ділянку паху, пошкодивши при цьому артерію. Травма виявилась смертельною.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. При проведенні особистого обшуку у затриманого вилучено імовірне знаряддя злочину.

Процесуальний прокурор клопотатиме про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. До винесення рішення суду, чоловік утримуватиметься в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Виноградівського ВП Берегівського  ВП ГУНП в Закарпатській області.  Берегівська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

zakarpatpost.net