Китайські новорічні колекції в рік Свині від Gucci, Dior, Moschino та інших брендів

Сьогодні разом з китайським Новим Роком люди в усьому світі відзначають місячний новий рік.

Китайський Новий рік – це початок місячного року, що широко відзначається в Китаї.

Місячний календар складено за дванадцятирічним циклом, в якому кожен рік відповідає іншій зодіакальній тварині. Говорять, що ті, хто народився в рік однієї тварини, переймають її особистісні риси. (Так, наприклад, ті, хто народився в рік собаки, кажуть, що дуже лояльні, і ті, хто народився у свині, дуже щасливі.) Точна дата змінюється із року до року, але цього року Свиня правитиме від 5 лютого 2019 року до 19 лютого 2020 року, пише standard.co.uk

Однією з основних традицій китайського Нового року є придбання нового одягу, який символізує «новий старт і нові сподівання на Новий рік».

Кілька розкішних брендів підтримали традицію, випустивши спеціальні святкові атрибути. З лінії Looney Toon компанії Moschino до культурної колекції Olympia Le Tan, ми придивимося до цього сезону.

Колекція китайського нового року Gucci

Цього року колекція Gucci робить масовий прорив в Інтернеті – особливо після того, як YouTuber Jeffree Star поставив (майже) всю стрічку на співпрацю з Shane Dawson у вірусному відео. Disney’s Three Little Pigs зробила мультфільм центральним мотивом колекції, в якій представлені свині на рюкзаках, светрах, туфлях тощо.

Ophidia GG Рюкзак з трьома поросятами

Цей рюкзак отримує китайське новорічне оновлення Disney з мотивом трьох поросят на верхній частині знакових монограм.

Колекція китайського нового року Dior

Ви майже напевно побачили новий прийом Dior на їхньому класичному шаблоні Toile de Jouy, вони знову зробили це в щасливому червоному кольорі. Якщо ви уважно подивитеся, то узори виткані з червоними гортензіями, які бренд описує як символи «благодаті, вдячності та процвітання». У цьому році ви знайдете зразок на сумках, гаманцях, шарфах, черевиках тощо – включаючи їхній культовий улюблений книжковий тоталізатор нижче.

Олімпія Le-Tan

Відхиляючись від зразків свині, Олімпія Ле-Тан об’єдналася з Гала. Малюючи на старовинних сірникових коробках і книгах для натхнення, ті, хто знає, будуть вражені приступом ностальгії після того, як побачать традиційні солодкі обгортки білого кролика.

Колекція Chopard

Chopard представив розкішний годинник зі свине на циферблаті. Він складається з 88 частин – 8 широко розглядається як щасливе число в китайській культурі.

Переклад zakarpatpost.net

zakarpatpost.net