Гороскоп на тиждень. 11 – 17 лютого 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

Прийшов час починати нові справи, давати старт творчим проектам, активно займатися професійними питаннями і пошуком роботи. Добре міняти місце проживання, робити перестановку меблів, прикрашати будинок. На цьому тижні ділові зустрічі, наради, листування та поїздки можуть відкрити всім нам нові горизонти. Постарайтеся не хвилюватися через дрібниці. Фізична робота або заняття спортом допоможуть відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус. Можна розраховувати на підтримку рідних, друзів, однодумців і авторитетних людей. Будьте обережні, утримайтеся від прийняття важливих рішень, в особистих стосунках не рубайте з плеча і не спалюйте мости.

ОВЕН

Пропускайте повз вуха будь-які неприємні слова і шпильки, намагайтеся не загострювати увагу на своїх і чужих помилках, прощайте маленькі слабкості і собі, і іншим людям. В ніч з 13 на 14 лютого загадувати бажання. Вони обов’язково збудуться. Вам може поступити несподівана пропозиція щодо нової роботи. Вона буде дуже вигідною. Це – чудовий шанс покращити матеріальне становище. Також можливий новий роман.

ТЕЛЕЦЬ

Перед вами стоїть непросте, але здійсненне завдання. І для домашніх, і для колег, і навіть для незнайомих людей ви повинні стати незаперечним авторитетом з репутацією практичної і раціональної людини. Це допоможе вам істотно просунутися службовими та соціальними сходами. Крім того, це – нові можливості і хороші прибутки. Саме про гроші ви зараз думаєте найбільше. У стосунках із близькою людиною будьте терпимими.

 БЛИЗНЮКИ

Вам може здатися, що все і всюди йде як по маслу – як задумано, в потрібному напрямку і абсолютно без вашої участі. Насправді так воно і є – зірки постаралися для вас. Але не розслабляйтеся і не втрачайте контроль, особливо в місцях великого скупчення людей і на дорогах. Тепер ви з головою занурилися в нові романтичні стосунки. Справді, останнім часом вам таланить на нові знайомства і захоплюючі флірти. Але не розбивайте серця. Одного разу можуть розбити і ваше.

РАК

Під будь-яким приводом перенесіть на невизначений час ділові зустрічі, призначені на кінець цього тижня. З оцінкою своїх можливостей і чужих потреб можуть виникнути складності. Краще відмовитися від прийняття на себе будь-яких серйозних зобов’язань. Прибутки будуть незначними, але стабільними. Не ступайте у вуличні перепалки, не вмішуйтесь у чужі справи. Ви любите допомагати людям, але це їм не завжди потрібно. Можливі нові знайомства. Але чи будуть вони тривалими – залежить лише від вас.

ЛЕВ

Зоряна ситуація така, що практично всі ваші друзі, близькі і колеги тримають за пазухою важкий камінь претензій до вас. А все тому, що ви перебільшуєте і занадто суворо судите інших людей. Притримайте свою думку з питань моралі при собі. Мало шансів, що вас зрозуміють правильно. Будьте терпимими і деколи вмійте потримати язика за зубами. Не завжди потрібно виказувати в очі все те, що ви думаєте. У родинному колі через це також можливі суперечки з близькими. На вихідні бажано кудись поїхати, побути одному, подалі від компаній.

ДІВА

Добре хоча б на тиждень взяти відпустку. Якщо це неможливо, скоротіть робоче навантаження до мінімуму. Свідомо йдіть від непродуктивного і неприємного вам спілкування. Оточуйте себе позитивно налаштованими людьми, культивуйте в собі оптимізм і ні про що погане не думайте. Зараз час подумати і про здоров’я. Можуть нагадати про себе хронічні недуги. Бувайте більше на свіжому повітрі. Прогулянка – завжди корисна. Добре висипайтеся і правильно харчуйтеся.

ТЕРЕЗИ

Чекають непрості дні у всьому, що стосується відносин і різних домовленостей. Найбільше дістанеться від ділових партнерів і близьких людей. Не виключено, що всі шишки за помилки і прорахунки посиплються саме на вашу голову. Зірки рекомендують запастися терпінням. На роботі зараз постарайтеся не висовуватися, заляжте на певний час на дно. Так буде для вас найкраще. Із рідними теж не влаштовуйте сцен, це може призвести до розриву у майбутньому.

СКОРПІОН

Не відривайтеся від колективу і його насущних потреб. На найближчий час вам випадає роль миротворця. Одним, але точно підібраним словом, вам вдасться вирішити застарілий конфлікт співробітників і нормалізувати робочу атмосферу. У вас дійсно магічна сила, ви вмієте впливати на оточуючих, заряджати їх власною енергетикою і передавати свій настрій. Більше посміхайтеся, тоді і вас, і всім буде добре та затишно. В кінці тижня очікується грошовий прибуток. У сфері кохання вам зараз таланитиме, як ніколи. Можливі нові дуже цікаві знайомства.

СТРІЛЕЦЬ

Вам може відмовити почуття міри, особливо в їжі. Слідкуйте за своїм харчуванням. Високий ризик з’їсти що-небудь не те з неприємними наслідками. Такі ж тенденції можуть спостерігатися і в покупках. Почекайте з великими і дорогими придбаннями одягу і взуття. Найкраще зараз зайнятися своїм здоров’ям. Якщо є змога, поїдьте кудись на природу. Це додасть і сил, і нових ідей.

КОЗЕРІГ

В цілому все складається вдало. Але підвищена неуважність і забудькуватість можуть стати причиною маленьких непорозумінь. Тому не сподівайтеся на пам’ять – записуйте дату і час всіх важливих зустрічей, заздалегідь складайте список необхідних покупок. Не вторгається в чужі справи, не спитавшись. Ваші благі наміри для інших можуть бути шкідливими і не піти їм на користь. Із коханою людиною найкраще на вихідні поїхати далеко від рідної домівки. Зараз романтика вам не буде зайвою.

ВОДОЛІЙ

Емоційно-психічний і фізичний стан не на вищому рівні. Грандіозних планів будувати не варто. Потихеньку закінчуйте розпочаті справи. Інформація, яка прийшла в кінці тижня, може виявитися помилковою. З недовірою поставтеся також до пропозицій фінансового характеру. Тепер не час пошуків нових партнерів. У вас є давно перевірені і надійні. Майте справу з ними. Це ж стосується і друзів.

РИБИ

На цьому тижні очікуються яскраві події в особистому житті, які в одну мить перевернуть з ніг на голову і справи службові. Якщо почуєте неприємні чутки про себе або про своїх близьких людей, не з’ясовуйте стосунки і нічого не приймайте близько до серця. Ваша репутація бездоганна. Із коханою людиною пануватиме повна ідилія. На вихідні вам бажано усамітнитись.

zakarpatpost.net