Яка середня вартість будинку в Ужгороді. Експерт назвала ціну

Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» газеті «Закарпатські оголошення» розповіла ріелтор з Ужгорода Беата Мендел.

– Які ціни на будинки в Ужгороді?

– Усе залежить від розташування, але від 100 тисяч доларів можна придбати хороший будинок. Дешевші теж є, однак такі об’єкти потребують реконструкції. Можна знайти і за 50, і навіть за 30 тисяч. Але щоб облаштувати їх, треба розраховувати на значні капіталовкладення.

А кількість землі довкола будинку чи впливає на вартість? Чи має важливе значення?

– Має. Але все залежить від клієнта. Дехто каже: «Нам не потрібна земля, достатньо трьох соток». Такій людині досить мати місце для паркування автомобіля й маленький дворик. Утім є й такі, хто живе стереотипами, хоче 25 соток, щоб можна було розігнатися. Такі клієнти просять підібрати їм подвійні ділянки. Тут усе залежить від смаку і від любові чи байдужості до землі. Раніше в нас виділяли стандартні земельні ділянки – 6 або 8 соток, у селах – 10. Люди звикли до цих норм і дехто просить, аби було не менше 6 соток землі, тобто це вже – стандартна мірка. У центрі достатньо клієнтам невеликої ділянки, а за містом у декого по гектару землі. Головне, аби кожному було комфортно.

Хочете продати чи купити будинок чи квартиру? Знаходьте покупців чи омріяну нерухомість на сайті ogoloshennya.net.

Подавайте оголошення і насолоджуйтесь успішним результатом.

Подати оголошення легко і просто.

Також ви можете замовити рекламу на сайті ogoloshennya.net.

Детальна інформація за тел.: (050) 222-50-50, або (067) 666-90-90.

zakarpatpost.net