Єпископ Варсонофій розповів про стан свого здоров’я і про те, в яких умовах живе

За словами владики Ужгородського та Закарпатського Української православної церкви, він не має ні хоромів, ні автопарку, знімає квартиру в Мукачеві і платить по 5 тисяч гривень щомісяця за проживання та комунальні послуги.

В розкоші, як дехто думає, очільник УПЦ на Закарпатті не купається, живе скромно, а при цьому ще й підтримує священиків.

Дехто закидає єпископу те, що, мовляв, у нього зайва вага. Утім справжньої причини цього ніхто не знає, а сам владика скромно мовчить.

«Насправді в мене проблеми зі здоров’ям: і серце, і гіпертонія і цукор. Цього ніколи не афішую, – розповів газеті «Неділя Закарпатські новини» він. – А ще доглядаю за своїми батьками. Батько – гіпертонік, мама – інвалід. Вони не знають, що я хворію, бо це було б для них великим ударом».

Тож перш ніж робити комусь закиди, вигадувати щось неіснуюче, обливати когось брудом, варто замислитись над тим, що від недуг ніхто не застрахований і аналогічні проблеми зі здоров’ям можуть бути в кожного. Але, на жаль, над цим думають далеко не всі.