Очільника ГО Доста звинуватили у вбивстві

Чи справді він скоїв смертельний наїзд, чи справа сфабрикована, однак проти Павла Павлова наразі відкрито аж два кримінальні провадження.

Зокрема, яе повідомляє Закарпатський інсайдер, мова про епізод зі смертельним ДТП. Нагадаємо, 5 грудня 2018 року, близько 18:00, мешканець села Оноківці повідомив у поліцію про те, що на об’їзній дорозі в Ужгороді, поблизу одного з місцевих ресторанів, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Автомобіль Skoda на іноземній реєстрації збив 59-річного ужгородця. Внаслідок отриманих травм пішохід помер. Винуватець аварії зник з місця автопригоди.

Таким самим автомобілем користувався активіст Павло Павлов, а вже вночі 6 грудня о 01:19 ночі правоохоронці отримали інформацію про пожежу в автомобілі Шкода Октавія, польської реєстрації на подвір’ї батьків керівника ГО “Доста” у селищі Великий Березний на вулиці Верховинській.


Сьогодні активісту було вручено підозру у вчиненні кримінального правопорушення – ст. 286 ККУ п.2 – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), та ймовірно ст 135 ККУ – Залишення в небезпеці.

Нагадаємо, це друга підозра очільнику Доста-Закарпаття за цей місяць. В першому епізоді П. Павлова звинувачують в хуліганських діях під час акції – візиту до облавтодору Закарпаття.

Наразі чекаємо офіційної реакції від ГО “Доста”. З доказовою базою правоохоронців наші журналісти ознайомляться на судовому засіданні.

zakarpatpost.net