Закарпатка думала, кому вона потрібна з чужою дитиною, якщо навіть рідному чоловікові на неї плювати

Чоловіки, ніколи не говоріть жінці «Так кому ти з дитиною потрібна будеш?». Це може бути вашою найбільшою помилкою в житті.

– Ми з чоловіком давно вже живемо як кішка з собакою. Одружені сім років, з них нормально жили тільки два. Потім з’явилася дитина і все пішло-поїхало по похилій: чоловік періодично йшов в зaгули, грошей практично не давав, та ще й поводитися почав як з прислугою, – скаржиться моя подруга Ірина на свого чоловіка, пише сайт Українці сьогодні.

Вона намагалася давати відсіч, погpожувала йому pозлученням, якщо він не зміниться, на що отримувала стандартну відповідь: «Ну і йди! Тільки кому ти з дитиною потрібна будеш?».

Дійсно, кому вона потрібна з чужою дитиною, якщо навіть рідному чоловікові на неї плювати? З цими думками Ірина так і живе все ці роки, боячись піти від чоловіка і залишитися зовсім одній.

Насправді чоловіків, готових до відносин з жінкою, у якої вже є діти, не так вже й мало. Більш того, багато хто навіть спеціально шукають для відносин жінок з дітьми.

Як правило, це ті чоловіки, які самі вже були в шлюбі і теж ростять своїх дітей. Дорослі реалізовані чоловіки рідко коли мріють повернутися до ролі молодого татуся, а жінка без дітей рано чи пізно захоче наpодити своїх. Але ось жінка, яка вже реалізувалася як мати, не буде приставати до чоловіка з проханнями завести малюка, а значить йому не треба буде знову переживати складний період дитинства, памперсів і кольок.

Він зможе насолоджуватися відносинами і повноцінно займатися роботою або бізнесом, паралельно виховуючи вже дорослу дитину.

Серед моїх знайомих є чимало прикладів, коли пара розлучилася після наpодження дитини, а жінка потім знову вийшла заміж. Причому другі чоловіки були не інфантильними чоловіками, що біжать від відповідальності, а психологічно зрілими чоловіками.

А ось про те, що жінки з дитиною нікому не потрібні, люблять говорити, як правило, невдахи, яким треба хоч якось самостверджуватися в цьому житті, і роблять вони це очікувано через пpиниження.

Самі по собі вони не є завидними женихами, і щоб хоч якось підвищити свою значимість в очах оточуючих їх жінок, вони починають знижувати їх самооцінку такими фразами. У деяких, на жаль, виходить.

Та при цьому потрібно пам’ятати, що у жінки все може скластися добре, і ваша дитина буде кликати татом зовсім іншого чоловіка. І з великою ймовірністю цей чоловік для неї стане справжнім татом, ріднішим і турботливішим. А ви на цьому святі життя залишитесь десь далеко осторонь.

zakarpatpost.net