Олена Кравченко відростила косу завдовжки майже два метри

Довжина коси одеситки Олени Кравченко досягає майже двох метрів – 185 сантиметрів. Дівчина запевняє, що за все життя жодного разу не стриглася. На вулицях чоловіки не дають їй проходу і називають Рапунцель.

Незважаючи на велику довжину, з волоссям Олена справляється швидко, а якийсь спеціальний догляд не застосовує. Каже, що тільки зміцнює різними маслами і натуральними масками, пише популярна на Закарпатті газета «Поради».

«Це процес на 10-15 хвилин, я роблю масаж голови, потім я переходжу до розчісування волосся, потім збираю його в хвіст або в косичку заплітаю, або скручую гульку», – розповіла дівчина.

За словами психологів, довге волосся у жінок тільки приваблює представників сильної статі, адже додає сексуальності і жіночності.

Щоб волосся було здоровим, косметологи радять звернутися до фахівців, які визначать стан шкіри голови. Це допоможе правильно підібрати шампунь і маски, а ще не можна забувати про зміцнення і зволоження.

«Хоча б два рази на тиждень курсом проходити мезотерапію голови – це коли ми робимо ін’єкції. Застосовувати коктейлі з ікорним складом, тобто, коли йде ікра риби в складі, плюс різні вітаміни, в яких буде і вітамін В, і вітамін Е», – зазначила косметолог Анастасія Федчук.

zakarpatpost.net