Які ідеальні якості в чоловіках хочуть бачити закарпатські жінки

zakarpatpost.net проаналізував рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять сотні листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже тисячі наших земляків.

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що навпаки їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

Жінок найбільше цікавлять представники сильної статі, які не вживають алкоголь, не мають судимостей,  є фінансово незалежними та порядними. Нерідко серед оголошень є й такі, у яких наші землячки бажають знайти лише військових женихів, або несерйозних просять взагалі їх не турбувати.

Не подобаються закарпаткам і жадібні наречені. Серед головних якостей ідеального чоловіка: вірність, щирість, щедрість, уміння кохати та цінувати партнера.

Цікаво, що вага, наявність дітей та житла у майбутнього супутника життя  для наших жінок майже не мають ніякого значення.

Що ж стосується власних переваг, то закарпатки найчастіше вказують приємну зовнішність, наявність помешкання, освіченість, доброту та  хазяйновитість.

І найприємніше, що завдяки «Клубу знайомств» газети «Закарпатські оголошення» постійно створюється багато міцних родин. Про це свідчать листи з подяками від тих, кому газета допомогла знайти близьких людей та справжнє сімейне щастя.

zakarpatpost.net