АНОНС. 30-річний закарпатець, раніше судимий за вбивство матері, позбавив життя і двох співмешканок

Усе почалося ще у 2014 році, але вирок вбивці винесли лише нещодавно. А тоді, повернувшись із місць позбавлення волі, мешканець села Руська Кучава Мукачівського району, познайомився з жінкою і почав із нею разом жити. У в’язниці молодик сидів за те, що побив рідну матір так, що вона померла. Тож агресивний норов тюремні нари не приборкали, навпаки… він став ще більш нервовим і дозволяв собі знімати руку на тих, хто смів висловлювати свою думку, яка відрізнялася від його особистої, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Так склалося, що поліція спочатку дізналася про останнє вбивство, яке закарпатець скоїв у 2016 році.  Про зникнення жінки тоді заявила знайома потерпілої. Невдовзі правоохоронці знайшли труп і встановили, що нещасна померла через те, що співмешканець бив її руками та ногами по різних частинах тіла. А під час допиту їм вдалося розкрити і ще одне вбивство, скоєне ним раніше.

Товк жінку так, що проломив їй чоло та поламав ніс, щелепу та ребра, а тіло закопав у сараї

30 серпня 2014 року увечері на подвір’ї свого будинку Іван (із етичних міркувань імена у матеріалі замінено) почав з’ясовувати стосунки з Оксаною, з якою на той час разом проживав. Молодик був п’яним, тому зовсім не контролював себе. Він з великою силою ударив жінку взутою ногою в область живота.

Однак після цього конфлікт не припинився і чоловік став поводитися ще більш агресивно. Уже в будинку він почав щосили лупцювати Оксану. Бив кулаками, ногами в тіло, у обличчя. Потім повалив її на підлогу і лупцював ногами по голові, у груди. У результаті поламав їй ребра, ніс, щелепу, проломив чоло. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події.

Тільки коли Оксана померла, Іван зрозумів що накоїв. Повертатися за грати йому дуже не хотілося. Тож він вирішив приховати злочин і посеред ночі переніс труп до сараю, що знаходився поруч із будинком. Там присипав труп ґрунтом, прикрив прозорою полімерною плівкою та матрацом.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 15 лютого.

zakarpatpost.net