Гороскоп на 19 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп схиляє внести ясність в будь невирішені питання – від роботи до особистого життя.

Якщо ви зумієте утримати свої почуття в руках, маєте всі шанси докопатися до суті будь-якої проблеми і прийняти єдино вірне рішення.

Однак будьте обережні, цей день сповнений бурхливих пристрастей! Сьогодні темперамент обіцяє бути на висоті. Скористайтеся цим, давши волю позитивним почуттям, а ось з негативними слід бути обережнішими. Не влаштовуйте розборок з коханою людиною, інакше можете дійти мало не до розриву. І будьте акуратнішими зі словами: сьогодні кілька ненавмисних слів може привести до важкого скандалу.

ОВЕН

Сьогодні у Овна є шанс відчути гармонію з собою і зі світом! День наділяє його рівновагою думок і почуттів, завдяки чому Овен буде відмінно ладити з оточуючими. У розмові він налаштований більше слухати, ніж говорити, тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому зірки гороскопу радять сьогодні поговорити з ким-небудь по душам, щоб прояснити спірні питання, попросити вибачення або зізнатися в любові. Щирість Овна сьогодні здатна творити чудеса, вона – його чарівний ключ до людських сердець і душ.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні гороскоп дає Тельцю шанс різко змінити свою думку про щось або про когось. Можливо, виною тому буде нова інформація, а може – логічні роздуми самого Тельця. Або ж якісь події, що розвивалися спочатку в одному напрямку, але раптом кардинально змінять свій вектор. Так чи інакше, сьогодні Тельцю варто приготуватися до того, що переконання часом здатні змінюватися, і навіть самі непорушні речі раптом можуть обернутися зовсім несподіваним боком.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть педантичними і уважними, як ніколи! Від їх пильного погляду ніщо не сховається. Гороскоп обіцяє Близнюкам відмінні можливості в роботі, що вимагає повної зосередженості, – наприклад, в бухгалтерській справі, в навчанні або в науці. А ось з оточуючими їм сьогодні нелегко знайти спільну мову – Близнюки будуть настільки занурені в свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови їм буде нелегко.

РАК

Сьогодні  зірки гороскопу радять Раку позбутися чогось старого і обридлого, щоб, згідно з вченням фен-шуй, звільнити у своєму житті місце для нового. Для цього Раку сьогодні варто зайнятися прибиранням і безжальним викиданням на смітник непотрібних речей. Звільнивши свої шафи від покладів сміття, Рак відчує полегшення. Втім, таким же чином Рак сьогодні може звільнитися і від чого-небудь ще – наприклад, від вантажу провини, погаслих почуттів або нездійсненних планів.

ЛЕВ

Сьогодні у відносинах з людьми багато що може дратувати Льва, виливаючись у суперечки і боротьбу амбіцій. Не виключено, що в якомусь питанні Лев захоче докопатися до істини – в цьому випадку своїми нескінченними розглядами він здатний кого завгодно вивести з себе! Зірки гороскопу радять йому сьогодні зосередитися на справах, в яких Лев все вирішує сам, таких як наука, навчання або власний бізнес. У них він буде випромінювати впевненість в собі і здатний досягти непоганих результатів.

 ДІВА

Сьогодні Діві не варто приймати відповідальні рішення і робити серйозні кроки – є ймовірність помилитися. Можливо, у неї мало інформації в якомусь питанні або ж ця інформація невірна. Крім того, сьогодні в справах Діва не володіє достатньою рішучістю – вона може коливатися з будь-якого приводу, не знаючи, що робити. Так що сьогодні Діві треба не діяти, а лише планувати майбутні дії. І збирати потрібні відомості – з часом це їй знадобиться.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні в Терезах може прокинутися бажання кого-небудь покритикувати, але піддаватися цьому не варто! День наділяє їх підвищеною уважністю до дрібниць, так що в очі їм будуть кидатися навіть найменші помилки оточуючих. Втім, і по відношенню до себе Терези можуть проявляти самокритичність. Щоб не провести цей день в позбавленні від неіснуючих недоліків, їм треба перестати дивитися на кожну порошинку в мікроскоп. Змиріться з недосконалостями і просто насолоджуйтеся життям!

СКОРПІОН

Сьогодні є Скорпіон здатний несподівано дізнатися щось нове і цікаве для себе, причому ця інформація може виявитися як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус». День схиляє його до того, щоб бути в центрі спілкування та вміти не тільки говорити самому, але і уважно слухати. Зірки гороскопу радять йому діяти за формулою: «Частіше користуйся вухами, ніж мовою». Наслідуючи цієї поради, Скорпіон сьогодні може стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей або просто отримати хорошу їжу для роздумів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде схильний говорити те, що думає, прямо в обличчя! І йому буде що сказати, адже день наділяє його здатністю помічати навіть найдрібніші недоліки. З одного боку, прямолінійність здатна допомогти Стрільцеві вирішити якісь проблеми, проте вона ж може і спровокувати нові. Щоб уникнути конфліктів, зірки гороскопу радять Стрільця сьогодні звести спілкування до мінімуму, переключившись на розгрібання робочих завалів, приготування їжі, прибирання, шопінг та інші повсякденні справи.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові не слід розслаблятися: від його уважності, передбачливості і недовірливості може залежати багато чого. Що б Козеріг не робив, йому слід діяти так, як якщо б це було підписання важливого договору, в якому потрібно перевірити кожну букву і знайти можливий підступ. Якщо ніякого підступу немає – відмінно. Набагато гірше, якщо Козеріг не помітить небезпечну пастку. Така вже особливість сьогоднішнього дня – Козерогу необхідно бути насторожі, інакше його безпечністю хтось тут же скористається в своїх інтересах.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію слід бути обережним: він може виявитися об’єктом критики або навіть зазіхання на свої права. Не виключені також тяганини або інші спірні питання, в які Водолій ризикує опинитися втягнутим. В першу чергу непорозуміння можуть бути пов’язані з грошима і майном Водолія, проте можливі і робочі конфлікти, і інші протистояння з оточуючими. Щоб день не пройшов на точці кипіння, Водолію слід бути дипломатом, старанно обходячи гострі кути. А будь-які позови і розборки відкласти до кращих часів.

РИБИ

Сьогодні Риби будуть суворі, але справедливі, – принаймні, так їм буде здаватися. Вони будуть рішуче братися за справи, і відсутність ентузіазму у інших здатні прирівняти до саботажу. Що ж стосується оточуючих, то їм буде нелегко змиритися з командирським настроєм Риб. Зірки гороскопу попереджають Риб про те, що якщо вони дійсно хочуть домогтися результату, їм варто вибрати більш гнучкий підхід. Найкраще для управління оточуючими сьогодні підійде вдосконалений метод батога і пряника: «дорікати наодинці, а хвали публічно».

zakarpatpost.net