Страшний діагноз – рак. Молода мама двох дітей із Закарпаття просить про допомогу

Газета “Неділя Закарпатські новини” продовжує розповідати вам про тих, хто потребує фінансової підтрики. Разом ми можемо допомогти цим людям знову стати здоровими і повернутись до повноцінного життя.

Наступна наша героїня Діана Савко з Тячівського району.

Ось, що написали про неї друзі:

“У сім’ю Савко з Тячівщини спіткало страшне горе. Діана– мама однорічної Міланки та семирічної Софійки через погане самопочуття пройшла обстеження у Тячівській райлікарні, згодом через погані аналізи була направлена в Ужгородську обласну лікарню, де їй діагностували страшний діагноз низькодиференційована плоскоклітинна карцинома шийки матки (РАК). Зараз знаходиться на лікуванні в м.Київ. Але, на жаль, підступна хвороба прогресує. Після операції та тримісячного лікування стався рецидив.

Лікарня в Будапешті погодилася взяти Діану на повну діагностику і ми всі дуже сподіваємося, що після діагностики Діана зможе мати фінансову можливість залишитися і на лікування.

Просимо всіх небайдужих допомогти фінансово точна сума за діагностику та лікування нам ще не відома, її ми матимемо після того, як Діана вже ляже до лікарні, але всі ми знаємо, що лікування за кордоном дуже дороге. Тому давайте всі разом дамо Діані шанс на одужання, щоб мама двох чудових діток повернулася додому цілковито здоровою”.

Кошти можете надсилати на рахунки:
Приват Банк:5168757322986805
(отримувач Савко Діана)

zakarpatpost.net