Гороскоп на тиждень. 18 – 24 лютого 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

18 лютого – зростаючий Місяць. Постарайтеся в даний період не вступати в конфлікти. Оскільки Місяць зараз зростає, він здатен розкрутити будь-який конфлікт і зробити з мухи слона. Будьте незворушні, навіть якщо люди навколо будуть вести себе неадекватно. Потім ви зрозумієте, що все зробили правильно. 19 лютого – повний Місяць. Час, коли навіть найбільш витримані люди можуть спалахнути. Прийміть це до відома, не ображайтеся і самі постарайтеся стримувати себе. Що поробиш – Місяць не такий простий! З 20 по 24 лютого – спадаючий Місяць. Якщо ви хочете змінити роботу, краще зробити це зараз. Процес пройде безболісно, ​​більш того, шанси, що ці зміни тільки на краще, високі.

ОВЕН

Цей тиждень виявиться не найлегшим, але в подальшому ви будете згадувати про це як про безцінний досвід. Приємні події почнуть відбуватися з 21 лютого. Самі ініціюйте зустрічі з близькими. А на роботі менше розмовляйте. Можливі приємні знайомства, але не поспішайте, придивіться до людини перш ніж розпочати стосунки.

ТЕЛЕЦЬ

Доленосна зустріч з майбутнім коханим може статися саме в цей період. Користайтеся такою унікальною нагодою. Ці стосунки можуть розгорітися з неабиякою силою навіть якщо у вас є вже партнер. Але не втрачайте голову.  Зважте всі «за» і «проти», перш ніж приймати серйозні рішення, якщо наважитеся кардинально змінювати життя. Настрій у вас буде на висоті, це варто використовувати для вирішення складних питань. Будьте акуратнішими на слизькій дорозі: краще перестрахуватися.

 БЛИЗНЮКИ

На роботі вам нарешті випаде шанс проявити себе. Будьте в усьому попереду: це вплине на вашу грошову винагороду. І тримайтеся впевненіше! Можливі неочікувані грошові надходження, укладання дуже вигідних контрактів і дуже перспективні ділові знайомства. Дійте рішуче і нічого не бійтеся!  А ось вдома навпаки: щоб уникнути конфліктів і сварок, зараз варто проявити м’якість і піти на поступки. Вам зарахується.

РАК

Не кажіть того, в чому ви не впевнені. Ваші слова можуть бути використані в подальшому проти вас. Свої плани також поки тримайте в секреті. Намагайтеся не сидіти вдома: можна відправитися на повноцінний відпочинок або провести вихідні в незвичній для вас обстановці. В колективі від вас проситимуть порад. Всі знають, що ви вмієте знаходити слова втіхи для кожного. У особистому житті буде спокійно, без особливих емоцій, але порадуйте близьку людину своєю увагою, вона цього потребує.

ЛЕВ

Не квапте події і не поспішайте самі! Перевіряйте всі документи, які будете заповнювати. Не довіряйте сумнівним партнерам, співпрацюйте краще з перевіреними. Остерігайтеся пліток у колективі, якомога менше розповідайте про себе. 18 число сприятливо для любовних зустрічей. Слова, сказані в цей день обранцем, можна приймати за чисту монету. Загалом вам у коханні таланитиме. Проведіть вихідні з партнером і незабутній відпочинок та маса приємних вражень вам гарантовані.

ДІВА

В даний період вас не раз можуть поставити в незручне становище. Відреагуйте на все з гумором, щоб виглядати гідно. Вірогідні грошові бонуси у вигляді додатка до зарплати або премії. Тільки не витрачайте їх відразу на імпульсивні покупки. Подивіться на перспективу. Загалом тиждень буде багатим на події і різні непередбачувані ситуації. Можлива зустріч із людиною, про яку ви давно забули, але колись вона мала для вас важливе значення. Зараз між вами з новою силою може зав’язатися міцна дружба, або любовний роман.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви можете спробувати для себе різні сфери. Зміна роботи в даний період сприятлива. Якщо щось не виходить, керуйтеся девізом «все на краще!» Гроші не розтринькуйте, вони вам скоро дуже знадобляться. У найближчий тиждень краще не здійснювати перельоти. Пересядьте на наземний транспорт. У стосунках із партнером будьте витриманими, не дорікайте зайвий раз, дивіться на все з більшим оптимізмом і фортуна вам неодмінно посміхнеться.

СКОРПІОН

Використовуйте свої таланти по максимуму! Це час, коли ви сміливо можете заявити про себе. У відносинах з колегами будьте стримані: можливо, вам готують підставу. Уважно придивляйтеся до всіх, ви одразу відчуєте нещирість. Що-що, а інтуїція у вас настільки чудова, що вам можна тільки позаздрити. Поруч з коханою людиною постарайтеся бути м’якшими, стримайте свою гординю. Це врятує ваші стосунки. Не влаштовуйте сварки без приводу, підключіть свою вроджену мудрість і, побачите, все буде добре. Вихідні, якщо випаде нагода. Присвятіть прогулянкам на свіжому повітрі. Спілкування з природою  піде вам тільки на користь.

СТРІЛЕЦЬ

Ви знайдете час для всього, що хотіли здійснити. Навіть найбільш нереальні плани будуть реалізовані. 18 лютого на вас можуть очікувати раптові зміни в кращий бік. Якщо захочеться змінити обстановку – дійте, якщо роботу – не вагайтесь. Приділяйте увагу дрібницям в усьому, аж до власного зовнішнього вигляду. Будьте на висоті! У стосунках пануватиме любов і гармонія.

КОЗЕРІГ

Якщо хочете зробити добре, зробіть самі! Удома вам знадобиться терпіння, щоб не посваритися з близькими в пух і прах. Матеріальні проблеми краще не накопичувати. Потрібно взяти в борг? Зробіть це за допомогою кредиту в банку. Якщо вирішите змінити житло, не вагайтесь, сприймайте це по-філософськи. Не будьте критичними до інших, це піде вам тільки на користь. Вихідні проведіть вдома, у затишній оселі. Аби було комфортніше, подивіться фільм, або послухайте приємну музику.

ВОДОЛІЙ

Що б не сталося у вашому житті зараз, зберігайте незворушність. Будьте спокійні зовні, і залишитеся переможцем. Будуть невирішені питання на роботі, закрити які рекомендується до кінця місяця. У 20-х числах вам не завадить відпочити. Фінансові питання потроху починають наладжуватися. Ще трохи і ви з легкістю видихнете і будете згадувати про колишні труднощі зі сміхом. Із партнером не будьте настільки вимогливими, дозволяйте близькій людині також робити власні помилки.

РИБИ

На вас чекає спокійний період. Це час для відпочинку і спілкування з близькими. Ні в якому разі не конфліктуйте, навпаки – миріться! Непогано буде зараз приділити більше часу своєму хобі. Не бійтеся витрачати гроші: вони повернуться до вас. На роботі звичайної завантаженості не буде. Зорі дарують вам чудовий у всіх відношеннях тиждень, сповнений приємними несподіванками та любов’ю.

zakarpatpost.net