Кухонним ножем в груди та підборіддя. Закарпатець, що зарізав батька, перебуватиме під вартою

Про це повідомила прокуратура Закарпатської області.

Берегівським районним судом задоволене клопотання процесуального прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави стосовно 24-річного мешканця с. Батьово, Берегівського району, який підозрюється у вбивстві рідного батька.

Заступник керівника Берегівської місцевої прокуратури Віктор Кузан повідомив, що за попередньою інформацією, підозрюваний скоїв злочин перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Так, в ході сварки, яка виникла між чоловіками, син вдарив 54-річного батька кухонним ножем в груди та підборіддя. Отримані рани виявились несумісними з життям.

У ході обшуку правоохоронцями вилучено знаряддя злочину. Сина, який підозрюється у його вчиненні, затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

За погодженням процесуального прокурора затриманому оголошено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Берегівського ВП  ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури.

За скоєне підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

zakarpatpost.net